Follow us

Τόνια Σωτηροπούλου | Φόρεσε την δερμάτινη φούστα όπως όλες οι fashion influencers

Μία φούστα – Άπειροι στιλιστικοί συνδυασμοί.

tonia sotiropoulou NDP Photo Agency

Τα ρούχα που έχει μία γυναίκα στη συλλογή της χωρίζονται εύκολα σε τρεις νοητές κατηγορίες. Τα casual, τα πιο επίσημα και εκείνα που μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικές περιστάσεις και σύνολα. Φυσικά, αυτά της τρίτης κατηγορίας είναι που έχουν τη μεγαλύτερη αξία για εμάς, αφού είναι εκείνα που επιλέγουμε όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε ή όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε μία κομψή εμφάνιση χωρίς να σκεφτούμε ιδιαίτερα το styling.

Ένα από αυτά τα κομμάτια φόρεσε η Τόνια Σωτηροπούλου σε μία πρόσφατη βραδινή της έξοδο. Για το βραδινό look της, η ηθοποιός δημιούργησε ένα total black look, συνδυάζοντας μία midi, δερμάτινη φούστα σε Α γραμμή, μαύρη μπλούζα με λεπτομέρειες από δαντέλα Intimissimi και μπότες από suede δέρμα με τετράγωνο τακούνι. Ολοκλήρωσε το σύνολο της με κοσμήματα σε minimal αισθητική.

Το item που ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε να προσθέσεις στη συλλογή σου είναι η μαύρη, δερμάτινη φούστα, η οποία λειτουργεί ως update του κλασικού σχεδίου. Τόσο το μήκος όσο και το στιλ της συγκεκριμένης φούστας την καθιστά ιδανική για διαφορετικά σύνολα, casual chic ή formal. Για παράδειγμα, εάν τη συνδυάσεις με πουκάμισο, μονόχρωμο ή εμπριμέ, και loafers, θα έχεις δημιουργήσει ένα πολύ κομψό σύνολο για το γραφείο. Εάν όμως αντικαταστήσεις το πουκάμισο με ένα party top ή ένα lingerie τοπ και ολοκληρώσεις το σύνολο με τις αγαπημένες σου γόβες, θα έχεις δημιουργήσει ένα πολύ chic βραδινό look.

Το "μυστικό της επιτυχίας” λοιπόν για ένα προσεγμένο στιλ είναι να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου πρακτικά κομμάτια, που μπορείς να φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους σε κάθε περίσταση.

Το look της Τόνιας Σωτηροπούλου

Τόνια Σωτηροπούλου | Φόρεσε την δερμάτινη φούστα όπως όλες οι fashion influencers

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ