Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το μαύρο μικρό φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα

Θα το φορέσεις από το ραντεβού σου μέχρι το ρεβεγιόν!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το μαύρο μικρό φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα NDP

Μπορεί κάθε σεζόν να έχει τα δικά της trends με τους σχεδιαστές να προτείνουν φρέσκες ιδέες και κομμάτια, που υπόσχονται να ανανεώσουν κάθε μας εμφάνιση. Παρ' όλα αυτά, στην γκαρνταρόμπα, τα looks αλλά και το ''shopping cart'' βρίσκουν τη θέση τους πάντα κάποια συγκεκριμένα κομμάτια, που δεν έχουν τον εφήμερο χαρακτήρα των τάσεων. Ο λόγος για τα διαχρονικά κομμάτια, τα οποία δίνουν το παρών σε κάθε σεζόν ανεξάρτητα από τα trends και τα ''it'' κομμάτια. Σημαντικά παραδείγματα είναι τα cableknit πουλόβερ, τα καμηλό παλτό, το δερμάτινο τζάκετ, οι knee high μπότες και το μαύρο μικρό φόρεμα. Ειδικά για το τελευταίο έχουν γραφτεί αμέτρητες σελίδες στην ιστορία της μόδας, έχει δοξαστεί από τους πιο σημαντικούς σχεδιαστές, έχει αγαπηθεί από style icons και φτάνει σήμερα να αποτελεί staple κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας. Είναι ευέλικτο, κομψό, αποπνέει πολυτέλεια και επιβλητικότητα και βρήκαμε το νέο σχέδιο, που θα αποκτήσουμε, στην γκαρνταρόμπα της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Το μαύρο μικρό φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θα φορέσεις από το ραντεβού σου μέχρι το ρεβεγιόν

Η παρουσιάστρια της εκπομπής ''Happy Day'' εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες φορώντας το ιδανικό μικρό μαύρο φόρεμα, που έκλεψε την καρδιά μας και είμαστε σίγουρες, πως θα κάνει το ίδιο και με τη δική σου. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρευρέθηκε σε μία βραδινή εκδήλωση στο πλευρό του συζύγου της Θέμη Σοφού, όπου φόρεσε ένα μίνι μαύρο φόρεμα σε στενή γραμμή, το οποίο έφερε ογκώδη μανίκια και ανοιχτή πλάτη. Είναι ταυτόχρονα σέξι και κοριτσίστικο και θα το βρεις στην συλλογή της Ελληνίδας σχεδιάστριας Loukia Tseke.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το μαύρο μικρό φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ολοκλήρωσε το σύνολο της με μαύρο καλσόν και lace up πέδιλα. Η ίδια, μάλιστα, είχε φορέσει ξανά στο παρελθόν το εν λόγω φόρεμα συνδυάζοντας το με μωβ lace up slingbacks, δημιουργώντας μία ενδιαφέρουσα χρωματική αντίθεση.

Loading...

Get the look

''Narcissus'' μίνι φόρεμα, Loukia Tseke

Αμάνικο μαύρο μίνι φόρεμα, Mango

Μαύρο πλισέ φόρμεα, Attrattivo

Μαύρο μίνι φόρεμα με μακρύ μανίκι, Zara

Μίνι φόρεμα με βελούδινη υφή, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ