Follow us

Visetti | Κοσμήματα που μαγνητίζουν τα βλέμματα

Η συλλογή που καλύπτει κάθε γούστο και ολοκληρώνει κάθε εμφάνιση.

Visetti | Κοσμήματα που μαγνητίζουν τα βλέμματα Courtesy of Visetti

Προτού φύγουμε από το σπίτι δεν ξεχνάμε ποτέ το πανωφόρι, τη τσάντα και το άρωμα μας, όπως επίσης και τα απαραίτητα κοσμήματα. Τα τελευταία παίζουν σημαντικό ρόλο σε κάθε εμφάνιση, καθώς πέρα από το γεγονός πως ολοκληρώνουν κάθε σύνολο, το αναβαθμίζουν κιόλας. Είτε είναι επίσημο, είτε casual τα κοσμήματα έχουν τον τρόπο τους να προσθέτουν πολλούς στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις. Plus, είναι η απαραίτητη δόση πολυτέλειας που δεν πρέπει να λείπει από την καθημερινότητα μας. Αναζητώντας μοντέρνα αλλά και διαχρονικά κομμάτια για να εμπλουτίσουμε τη συλλογή αλλά και να εξελίξουμε το γιορτινό ντύσιμο μας βρήκαμε τη νέα συλλογή της Visetti, την οποία αξίζει να δεις.

Visetti FW21 | Η συλλογή που καλύπτει κάθε γούστο και ολοκληρώνει κάθε εμφάνιση

Η νέα συλλογή Visetti FW21 ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις στο ατσάλινο κόσμημα, κάτι που μπορείς να διαπιστώσεις μέσω της νέα καμπάνιας. Με πρωταγωνιστές τον Σάκη και τη Μαριαλένα, η καμπάνια της συλλογής αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τον φρέσκο και casual chic χαρακτήρα της Visetti.

Visetti | Κοσμήματα που μαγνητίζουν τα βλέμματα

Με μοντέρνο σχεδιασμό και εξαιρετική ποιότητα, τα ατσάλινα κοσμήματα Visetti, αποτελούν την πιο chic επιλογή στο styling. Ανάμεσα στα σχέδια ξεχωρίζουν εκείνα για τη γυναίκα αλλά και τον άνδρα, που θέλουν να ξεχωρίζουν όλες τις ώρες της ημέρας. Κατάλληλα για τις καθημερινές εμφανίσεις, είτε στο γραφείο, είτε με φίλους σε βραδυνή έξοδο, τα κοσμήματα της FW21 συλλογής προσδίδουν μοναδικό και ξεχωριστό χαρακτήρα στο look σου!

Courtesy of Visetti

Κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια αλλά και ρολόγια με χρονογράφους, ημιπολύτιμες πέτρες, ατσάλινο μπρασελέ σε χρυσό, ασημένιο, δίχρωμο, με λευκό καντράν ή mother of pearl, χρυσό, μαύρο, χρώματα που ικανοποιούν όλα τα γούστα και όλα τα στυλ.

Ανακάλυψε τη νέα συλλογή Visetti FW21 στο www.visetti.com και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ