Follow us

G-Star Raw FW’21 | Καινοτομία, αειφορία, design - Ένα denim που δεν μοιάζει με κανένα άλλο

Η συλλογή με τα denim παντελόνια για εσένα και τον φίλο σου που πληροί όλες τις προϋποθέσεις.

G-Star Raw FW’21 | Καινοτομία, αειφορία, design - Ένα denim που δεν μοιάζει με κανένα άλλο Courtesy of G-Star

Ένα από τα staples της γκαρνταρόμπας, που δίνει το παρών κάθε σεζόν ανεξάρτητα από τις τάσεις και τις προτάσεις των fashion insiders, είναι τα denim παντελόνια. Όσος καιρός και αν περάσει, όσα trends και αν έρθουν, το τζιν παντελόνι πάντα θα έχει θέση στην καρδιά μας. Είναι ευκολοφόρετο, άνετο και το πιο σημαντικό από όλα, είναι στιλιστικά ευέλικτο. Βρίσκοντας το σωστό σχέδιο για το σωματότυπο μας μπορούμε να το φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, από το γραφείο έως τη βραδινή έξοδο. Για αυτό και αξίζει να επενδύσουμε σε ένα denim παντελόνι με υψηλή ποιότητα και ''πράσινο πρόσημο'' κάνοντας πράξη τη στήριξη μας στη βιωσιμότητα της μόδας αλλά και δημιουργώντας μία γκαρνταρόμπα με τα σωστά κομμάτια. Βρήκαμε, λοιπόν, μία πληθώρα σχεδίων jeans που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις στη συλλογή της G-Star.

Με στόχους την ποιότητα και τη συνεχή εξέλιξη, η G-Star είναι πλέον συνώνυμη με την πρωτοπορία και τη βιωσιμότητα. Στο sustainability, η G-Star ακολουθεί μια 360 προσέγγιση που ξεκινά από το δίκαιο εργασιακό περιβάλλον, συνεχίζει με την υπεύθυνη χρήση υλικών και την ελαχιστοποίηση σπατάλης φυσικών πόρων και ολοκληρώνεται με το φιλανθρωπικό έργο του GSDR Foundation, που ιδρύθηκε το 2007 από την G-Star. Έτσι, η G-Star δεσμεύεται στην αποκλειστική χρήση βιώσιμων λύσεων για το μέλλον της μόδας και του περιβάλλοντος.

G-Star Raw FW’21 | Καινοτομία, αειφορία, design - Ένα denim που δεν μοιάζει με κανένα άλλο

G-Star | Η συλλογή εμπνέεται από τα archive κομμάτια του brand και εκσυγχρονίζονται μέσω του sustainability

Τα key pieces για τη σεζόν FW’21 είναι denim πιστοποιημένα από τον οργανισμό ''Cradle to Cradle'', που χρησιμοποιούμ φυσικούς τρόπους βαφής, μη χημικούς για τον πλανήτη και sustainable βαμβάκι. Ανάμεσα στα σχέδια θα βρεις τόσο τα ιδανικά denim παντελόνια για εσένα όσο και για τον φίλο σου.

G-Star

Τα denim που θα φορέσεις εσύ

Στη γυναικεία σειρά επιστρέφει για την σεζόν FW21 το Kate Boyfriend, ένα τζιν με χαλαρή γραμμή, χαμηλό καβάλο και wide leg άνοιγμα. Το Kate Boyfriend είναι φτιαγμένο από stretch denim, για να προσφέρει άνεση, και είναι ειδικά βαμμένο με sustainable coloring σε μαύρο χρώμα.

G-Star

Μία ακόμη προσθήκη στην Boyfriend σειρά είναι το C-Staq 3D Boyfriend Crop, ένα versatile τζιν που φοριέται με δύο τρόπους, χαμηλόμεσο αλλά και ψηλόμεσο. Έχει επίσης τη χαρακτηριστική G-Star ραφή στα γόνατα, συνδυάζοντας το D-Staq κόψιμο με την chino γραμμή. Το C-Staq έχει pure indigo χρώμα, που ακολουθεί μια μη χημική διαδικασία βαφής.

G-Star

Τα ‘80s εμπνέουν το fit του Janeh denim, με επιρροές από τα american mom jeans έχουν ένα πιο φαρδύ κόψιμο και είναι ψηλόμεσο. Σε αυτή την version έχει ίσια γραμμή και αγκαλιάζει το σώμα.

G-Star

Τι θα φορέσει ο φίλος σου

Στην ανδρική σειρά το πεντάτσεπο 3301 3D Slim είναι το πιο κλασσικό στυλ της σειράς και σε αυτή τη σεζόν παρουσιάζεται με ένα πιο clean cut κόψιμο και από sustainable βαμβάκι. Οι καθαρές του γραμμές βασίζονται στα western εργατικά παντελόνια και αποτελεί ένα wardrobe staple piece. Το όνομα και το χρώμα του 3301 προέρχονται από το πρώτο raw denim που δημιούργησε η G-Star το 1996.

G-Star

Μια νέα προσθήκη στα G-Star classics είναι το A-Staq, ένα μοντέλο που συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία, αντλώντας στοιχεία από δύο iconic μοντέλα του brand, το D-Staq και το Triple A. Οι ευρύχωρες τσέπες το καθιστούν άμεσα αναγνωρίσιμο, το πάνω μέρος του τζιν είναι πιο φαρδύ και σταδιακά στενεύει στον αστράγαλο, προσφέροντας το τέλειο κόψιμο.

G-Star

Το Grip 3D Relaxed Tapered, υιοθετεί λεπτομέρειες από τα γαλλικά workwear παντελόνια με το χαρακτηριστικό chino κόψιμο, που κυριαρχούσαν στις αρχές του 20ου αιώνα. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι οι εξωτερικές μπροστινές τσέπες και η ενισχυμένη τριπλή ραφή. Το στυλ όμως του Grip 3D Tapered είναι εμπνευσμένο από την 90s skate κουλτούρα, έχει loose fit και εργονομικό σχεδιασμό. Το Grip 3D Relaxed Tapered είναι η 3η έκδοση του πρώτου Cradle to Cradle Certified® που κατασκευάζεται από το Gold G-Star Denim Fabric, όπως και το αρχικό μοντέλο είναι unisex, αλλά έχει ανανεωθεί αποκτώντας δυναμικό denim χαρακτήρα.

G-Star

@gstarraw_greece

Κεντρική διάθεση Sport And Fashion Freedom, 212 00 03 710

Βρες τη συλλογή στα:

r-shop.gr
projectshops.gr
hotelshops.gr

jeanious.gr

duomo.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ