Follow us

Ποιες εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities προκάλεσαν μεγαλύτερη εντύπωση το 2021;

Τα looks των celebrities που αξίζει να θυμηθούμε ξανά.

Ποιες εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities προκάλεσαν μεγαλύτερη εντύπωση το 2021; Instagram @danai_barka, @fayskorda, @desp1navandi

Το 2021 ήταν άλλη μία αξιοπερίεργη χρονιά. Οι καραντίνες, τα υγειονομικά μέτρα, η πανδημία, η ελευθερία, οι πρώτες διακοπές και οι έξοδοι μετά το τέλος των περιορισμών διαμόρφωσαν μία αλλιώτικη πραγματικότητα. Η καθημερινότητα μας χωρίς αμφιβολία άλλαξε ριζικά, ωστόσο, κάποια πράγματα περίμεναν ίδια με την προ-κορονϊού εποχή. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει για εμάς τις fashion lover η μόδα και πιο πολύ η ανάγκη για styling, για το καθημερινό ντύσιμο. Όσο περνούσαν οι εβδομάδες στους 4 τοίχους του σπιτιού τόσο φούντωνε η ανάγκη μας για να φορέσουμε τα πιο μεγαλοπρεπή, glamorous, επίσημα και εκκεντρικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Θέλαμε επιτέλους να βάλουμε τις ψηλές μπότες μας και να φορέσουμε τα παλτό και τα φορέματα μας όσο τίποτα άλλο αυτή τη σεζόν. Όπως αποδείχθηκε τους προηγούμενους μήνες δεν είμασταν οι μόνες, αφού οι Ελληνίδες celebrities μάς χάρισαν μοναδικές στιλιστικές στιγμές αυτή τη χρονιά.

10 στιλιστικές στιγμές των Ελληνίδων celebrities του 2021 που αξίζει να θυμηθούμε

Κάνοντας τον στιλιστικό απολογισμό του 2021 και επικεντρώνοντας στον ελληνικό χώρο του θεάματος ξεχωρίσαμε τις 10 πιο σημαντικές εμφανίσεις. Η αλήθεια είναι πως δυσκολευτήκαμε, καθώς η κάθε celebrity φρόντισε να δώσει όλη τη μαεστρία της και να χαρεί όσα της στέρησαν οι καραντίνες. Παρακάτω θα ανακαλύψεις μία πληθώρα αισθητικών και looks των αγαπημένων σου celebrities, που μαγνήτισαν την προσοχή της fashion κοινότητας φέτος.

1. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποδεικνύει πως η προσιτή μόδα είναι υπέρκομψη.

Η παρουσιάστρια του ''Happy Day'' επέδειξε πως η κομψότητα δεν καθορίζεται από την ακρίβεια ενός κομματιού. Στις περισσότερες εμφανίσεις της η Σταματίνα Τσιμτσιλή φοράει προσιτά brands και κυρίως Zara και δημιουργεί τις πιο ενδιαφέρουσες και on trend εμφανίσεις.

Loading...

2. Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στη μικρή οθόνη με ένα statement φόρεμα.

Η παρουσιάστρια, που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική μικρή τηλεόραση, επέστρεψε στους δέκτες μας και για την πρώτη εμφάνιση της επέλεξε ένα έντονο κόκκινο φόρεμα ''V'' λαιμόκοψη και ίσια γραμμή. Το κόκκινο της ταιριάζει και αναδεικνύει τη φωτιά και το πάθος που έχει για τη δουλειά της.

Loading...

3. Η Φαίη Σκορδά και το Dolce & Gabbana φόρεμα της που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής ''Το Πρωινό'' προκάλεσε αίσθηση όταν εμφανίστηκε με ένα μαύρο φλοράλ Dolce & Gabbana φόρεμα στην πρεμιέρα της. Έμείς το λατρέψαμε, καθώς έφερε στην ελληνική τηλεόραση το ιταλικό ταμπεραμέντο και την αισθητική που χαρακτιρίζει τις Ιταλίδες.

Loading...

4. Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε στο πλατό του J2US δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού και έλαμπε στην κυριολεξία.

Η Κατερίνα Στικούδη απέδειξε πόσο δυνατή μπορεί να είναι μία γυναίκα επιστρέφοντας στο πλατό του show J2US δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Μάλιστα, ανέδειξε το δυνατό σώμα της, που κατάφερε να φέρει στον κόσμο έναν άνθρωπο, με ένα μαύρο μίνι φόρεμα με cut-outs και λαμπερές λεπτομέρειες. Έτσι, γιόρτασε το δικό της σώμα!

Loading...

5. Η Παναγιώτα Βλαντή με ένα νυφικό αλά 20s.

Η Παναγιώτα Βλαντή αντάλλαξε όρκους αγάπης με τον σύντροφο της, Γιάννη Βλάχο στις 12 Ιουνίου στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Χαράλαμπου, στην Ύδρα. Το νυφικό ήταν απλό και συχγρόνως εκκεντρικό, αφού θύμισε κάτι από τις flappers των εμβληματικών 20s και φέρει την υπογραφή της Βάσιας Τζοτζοπούλου. Μας άρεσε πολύ, καθώς αποτελεί μία διαφορετική πρόταση για την πιο ρομαντική ημέρα στη ζωή.

Loading...

6. Η Δανάη Μπάρκα φοράει μίνι και της πάει!

Η παρουσίαστρια της πρωινής εκπομπής ''Πάμε Δανάη'' αποδεικνύει πως κάθε σωματότυπος είναι υπέροχος και καταρρίπτει κάθε στερεότυπο στο ντύσιμο. Η Δανάη Μπάρκα φοράει μίνι και της πάει. Μπράβο!

Loading...

7. Η Δέσποινα Βανδή αποδεικνύει πως το sex appeal δεν έχει ηλικία.

Πολλοί ήταν εκείνοι που τη σχολίασαν αρνητικά για τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις τον τελευταίο καιρό. Εμείς, όμως, τη συγχαίρουμε καθώς αποδεικνύει πως το sexiness δεν έχει ηλικία και όσο μεγαλώνεις τόσο ανακαλύπτεις τη θηλυκότητα σου.

Loading...

8. Η νέα πρωταγωνίστρια της τηλεόρασης Κλέλια Ανδριολάτου είναι ένα φρέσκο style icon.

Μπορεί ακόμα να μην έχουν προβληθεί τα πρώτα επεισόδια της πολυαναμενόμενης σειράς ''Ο Δάσκαλος'', ωστόσο, η νέα πρωταγωνίστρια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μάς έχει ήδη απασχολήσει. Έχει ένα ιδιαίτερο στιλ και η αισθητική της έχει μαγνητίσει πολλάκις την προσοχή μας. Αναμένουμε να δούμε, πως θα εξελιχθεί στιλιστικά η Κλέλια Ανδριολάτου στο πέρασμα του χρόνου. Μέχρι στιγμής πάντως τα σύνολα της είναι on point!

Loading...

9. Η Μαρία Ηλιάκη είχε το καλύτερο maternity style.

Η Μαρία Ηλιάκη έφερε πριν λίγους μήνες το πρώτο της παιδί στον κόσμο, τον καρπό του έρωτα της με το σύντροφο της Στέλιο Μανουσάκη. Η ίδια κατάφερε να δημιουργήσει τα πιο κομψά maternity looks αποδεικνύοντας πως δεν θα σταματήσεις ποτέ να είσαι κομψή και μία fashionista, ακόμα και στην εγκυμοσύνη σου!

Loading...

10. Το μισό 2021 το περάσαμε σε lockdown και αυτά είναι τα καλύτερα homewear σύνολα του κατ' οίκον περιορισμού.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ