Follow us

Μάρα Ζαχαρέα | Φόρεσε το blazer από Zara που θα ανανεώσει τα office looks

Η δημοσιογράφος επέλεξε την πιο ιδιαίτερη απόχρωση του χειμώνα.

MissBloom TEAM
mara zaxarea NDP Photo Agency

Οι μήνες της τηλεργασίας έχουν περάσει, πλέον έχουμε επιστρέψει στο γραφείο και μπορούμε να δημιουργήσουμε όλα τα office looks που ονειρευόμασταν τόσο καιρό. Εκτός από την έμπνευση που θα σου προσφέρουν οι αγαπημένες σου fashion influencers, οι νέες συλλογές των brands σού προσφέρουν όλα τα κομμάτια που θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις δυναμικά looks.

Μία από τις προσθήκες που αξίζει να κάνεις στη συλλογή σου είναι το κομμάτι που έχει γίνει συνώνυμο του power dressing, δηλαδή το blazer. Εκτός από το κλασικό μαύρο ή γκρι blazer, φέτος τον χειμώνα αξίζει να επενδύσεις σε ένα σακάκι σε έντονο χρώμα που θα ανανεώσει το στιλ σου. Ακριβώς αυτό το trend υιοθέτησε η Μάρα Ζαχαρέα σε μία πρόσφατη εμφάνιση της στο δελτίο ειδήσεων του Star. Η δημοσιογράφος που ξεχωρίζει με το στιλ της συνδύασε ένα μαύρο, υφασμάτινο παντελόνι σε ίσια γραμμή με pussy bow πουκάμισο και μοβ blazer με χρυσά κουμπιά. Κάπως έτσι, χωρίς ιδιαίτερο κόπο, δημιούργησε μία κομψή εμφάνιση που είναι ιδανική για το γραφείο.

Το item που ξεχωρίσαμε είναι το blazer, το οποίο μπορείς να βρεις στη νέα συλλογή του Zara. Ο λόγος είναι η μοβ απόχρωση που πρωταγωνιστεί -μαζί με το πράσινο- στα color trends της τρέχουσας σεζόν. Το styling trick που αξίζει να κρατήσεις λοιπόν είναι πως αξίζει να επενδύσεις σε σακάκια με έντονα χρώματα, τα οποία θα αναβαθμίσουν τα total black σύνολα σου ή θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις mix and match συνδυασμούς.

Το must have σακάκι

Μάρα Ζαχαρέα | Φόρεσε το blazer από Zara που θα ανανεώσει τα office looks
Μεσάτο blazer με κουμπιά Zara

Βρες το εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ