Follow us

Μαρί Σαντάλ, Τατιάνα Μπλάτνικ, Κάτια Ζυγούλη | Οι glam εμφανίσεις τους σε χριστουγεννιάτικο gala στη Νέα Υόρκη

Οι τρεις κυρίες βρέθηκαν σε gala του "The Hellenic Initiative".

katia zigouli - tatiana mplatnik - marie chantal NDP Photo Agency

Με τον πιο λαμπερό τρόπο αποφάσισε να γιορτάσει ο οργανισμός της ελληνικής ομογένειας "The Hellenic Initiative" την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Συγκεκριμένα, πριν από κάποιες ημέρες πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο 9o New York Gala στο πολυτελές Cipriani στη Wall Street με καλεσμένους ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, μέλη royal οικογενειών και κοσμικούς. Ο στόχος της διοργάνωσης ήταν η παροχή οικονομικής ενίσχυσης στην Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με το thetoc.gr, τα έσοδα της βραδιάς έφτασαν τα δύο εκατομμύρια δολάρια.

Από την βραδιά που ήταν γεμάτη με μουσική, χορό και τραγούδι, έκλεψαν την παράσταση τρεις γυναίκες με τα glam looks τους. Ο λόγο για την Κάτια Ζύγουλη, τη Marie Chanel και την Τατιάνα Μπλάτνικ, οι οποίες έδωσαν το παρών στο φιλανθρωπικό gala.

Η εμφάνιση της Κάτιας Ζυγούλη

Η Κάτια Ζυγούλη παρευρέθηκε στο λαμπερό gala μαζί με τον σύζυγο της Σάκη Ρουβά, ο οποίος ψυχαγώγησε τους καλεσμένους της βραδιάς. Για τη βραδιά, η Κάτια Ζυγούλη φόρεσε ένα maxi, κρουαζέ φόρεμα σε κόκκινη απόχρωση, το οποίο συνδύασε με μαύρο brazer και σκουλαρίκια με διαμάντια.

Loading...

Τα looks της Μαρί Σαντάλ και της Τατιάνας Μπλάτνικ

Ιδιαίτερα εντυπωσιακές ήταν επίσης οι Marie Chantal και η Τατιάνα Μπλάτνικ. Η πρώτη επέλεξε να φορέσει ένα maxi, εμπριμέ φόρεμα του οίκου Gucci και η δεύτερη ένα μακρύ φόρεμα με παγιέτες του ιταλικού οίκου Del Core. Η Τατιάνα Μπλάτνικ μάλιστα είναι και η international ambassador του The Hellenic Initiative.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ