Follow us

4 ερωτήσεις που πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας προτού αγοράσουμε ένα φόρεμα

Οι απαντήσεις που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις το ιδανικό φόρεμα.

4 ερωτήσεις που πρέπει να κάνουμε στον ευατό μας προτού αγοράσουμε ένα φόρεμα Pixel Formula

''Party season is on'' είναι το motto αυτής της περιόδου αφού λίγο πολύ όλες μας ετοιμαζόμαστε για τις φετινές εορταστικές εμφανίσεις. Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε, που είχαμε την ευκαιρία να διασκεδάσουμε με τα δικά μας πρόσωπα τις ημέρες των Χριστουγέννων και φέτος πρόκειται να ζήσουμε όσα στερηθήκαμε. Ανάμεσα σε αυτά είναι και το εορταστικό ντύσιμο. Ξέρουμε πως δεν είμαστε οι μόνες, που τους έλειψαν τα λαμπερά φορέματα, τα διακοσμημένα με παγέτες, κρυστάλλους αλλά και ιδιαίτερες λεπτομέρειες ρούχα, όπως cut outs, τα εκκεντρικά αξεσουάρ και τα υποδήματα με το ψηλό τακούνι. Μάλιστα, αυτή την περίοδο το ένα brand μετά το άλλο μάς παρουσιάζει τις δικές τους εορταστικές συλλογές με τα must have κομμάτια του party ντυσίματος. Ανάμεσα τους πάντα θα ξεχωρίζουν τα φορέματα.

Τα αγαπημένα party dress μέσα στα οποία διασκεδάσαμε, χορέψαμε, ήπιαμε και περάσαμε υπέροχα πάντα θα έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας. Είναι τα πιο ευκολοφόρετα ρούχα, αφού το μόνο που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί ένα εορταστικό look με πρωταγωνιστή το φόρεμα είναι τα κατάλληλα αξεσουάρ. Προτού, όμως, ξεχυθούμε σε ένα ατέλειωτο shoppping spree είτε διαδικτυακά είτε στα φυσικά καταστήματα αναζητώντας το φετινό λαμπερό φόρεμα μας για τις επίσημες εμφανίσεις των Χριστουγέννων θα πρέπει να ρωτήσουμε τον εαυτό μας 4 ''χρυσές'' ερωτήσεις.

Loading...

Πρόκειται για τα ερωτήματα, που θα μας αποκαλύψουν ένα φόρεμα αξίζει τόσο μία θέση στην γκαρνταρόμπα μας όσο και τη χρηματική αξία του.

4 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να βρεις το ιδανικό φόρεμα

Όταν βρεις τα σχέδια των φορεμάτων, που σε ελκύουν, ρώτα τον εαυτό σου τα παρακάτω. Οι απαντήσεις που θα δώσεις στον εαυτό σου, θα σε βοηθήσουν να επενδύσεις σωστά τα χρήματα σου αλλά και να επεκτείνεις σωστά την γκαρνταρόμπα σου.

Loading...

1. Θα το φορέσεις παραπάνω από μία φορά;

2. Σε ποιες περιστάσεις θα το αξιοποιήσεις;

3. Το σχέδιο του φορέματος είναι on trend μόνο για αυτή τη σεζόν ή μπορείς να το εντάξεις στις εμφανίσεις σου και τις επόμενες;

4. Υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα σου τουλάχιστον 5 κομμάτια με τα οποία μπορείς να το συνδυάσεις;

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ