Follow us

H&M | 5 Ελληνίδες ambassadors φωτογραφίζονται με κομμάτια της party συλλογής

Οι ambassadors μάς καλούν να χορέψουμε μπροστά από τον καθρέφτη, να νιώσουμε ελεύθερες και να μοιραστούμε την προσμονή για όσα θα φέρει η βραδιά.

H&M | 5 Ελληνίδες ambassadors φωτογραφίζονται με κομμάτια της party συλλογής Courtesy of H&M

Ποιος είπε ότι η βιωσιμότητα στερείται κομψότητας και λάμψης; Η νέα συλλογή της H&M ήρθε να καταρρίψει αυτό το μύθο και να αποδείξει πως η αειφορία στον χώρο της μόδας μπορεί να είναι κομψή, πολύχρωμη και φανταχτερή. Μία ματιά στη νέα συλλογή ''Innovation Circular Design Story'', που αποτελείται από τα βασικά κομμάτια του party dressing κατσκευασμένα με βιώσιμα υλικά, θα σε πείσει.

Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία προσθήκη της H&M στη σειρά Innovation Stories με κομμάτια φτιαγμένα από καινοτόμα υφάσματα και πρωτοποριακά υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, είναι η επιτομή του party dressing και έχει ''πράσινο πρόσημο''. Προκειμένου να γιορτάσει το επικείμενο λανσάρισμα της νέας συλλογής, η H&M συνεργάστηκε με πέντε Ελληνίδες ηθοποιούς. Οι celebrities συμμετείχαν σε μία fashionable φωτογράφιση, που πραγματοποιήθηκε από τον Έλληνα φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό. Το κλιμα της φωτογράφισης μάς έβαλε σε party mood, καθώς οι 5 ηθοποιοί φορώντας τα ιδανικά εορταστικά φορέματα μάς προσκαλούν σε ένα ατέλειωτο πάρτι.

H&M | 5 Ελληνίδες ambassadors φωτογραφίζονται με κομμάτια της party συλλογής

Τα looks της φωτογράφισης

Η Τόνια Σωτηροπούλου, η Τζένη Θεωνά, η Ευγενία Σαμαρά, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και η Δανάη Μιχαλάκη μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό και την προσμονή που δημιουργούν η προετοιμασία για το πάρτι και η διαδικασία του ντυσίματος και στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν με party διάθεση, φορώντας key looks της συλλογής.

Η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε το statement στράπλες φόρεμα από οργάντζα και τούλι με ψηφιακή εκτύπωση σε μια εντυπωσιακή, κλος γραμμή. Τόσο αυτό το φόρεμα όσο και τα υπόλοιπα κομμάτια τη συλλογής δίνουν έμφαση στη χρήση υφαντουργικών υλικών, που περιέχουν ένα μόνο είδος ίνας, για τη διευκόλυνση της ανακύκλωσης.

Τόνια

Το παιχνιδιάρικο μίνι φόρεμα με φιόγκο, που επέλεξε η Τζένη Θεωνά, είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, ενώ το print του έχει επιτευχθεί με τη χρήση ψηφιακής τεχνολογίας inkjet, μια διαδικασία που εξασφαλίζει την μειωμένη κατανάλωση και ρύπανση του νερού.

Τζένη

Η Ευγενία Σαμαρά επέλεξε το εντυπωσιακό πουά φόρεμα με έναν ανοιχτό ώμο και πολλές στρώσεις από τούλι, φτιαγμένο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα.

Courtesy of H&M

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη φόρεσε το εφαρμοστό φόρεμα από σταθερό ύφασμα διακοσμημένο με έναν υπερμεγέθη φιόγκο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα που προέρχεται από την ανακύκλωση υφασμάτων και τη μετατροπή τους σε άλλα υφάσματα.

Courtesy of H&M

Η Δανάη Μιχαλάκη φόρεσε το εκθαμβωτικό ροζ φόρεμα που είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, ενώ τα εντυπωσιακά ασύμμετρα βολάν είναι φτιαγμένα από ίνες REPREVE® Our Ocean® που προέρχονται από πλαστικά μπουκάλια, τα οποία διαφορετικά θα υπήρχε κίνδυνος να καταλήξουν στις θάλασσες.

Courtesy of H&M

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη online στο hm.com στις 9 Δεκεμβρίου αλλά και στο flagship κατάστημα της H&M στην Ερμού 54, Αθήνα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ