Βρήκαμε τα κατάλληλα εορταστικά looks για να εντυπωσιάσεις φέτος στο ρεβεγιόν

Τα κομμάτια που θα ''χτίσουν'' τη βραδινή γκαρνταρόμπα σου για να ξεχωρίσεις σε κάθε σου έξοδο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Οι εβδομάδες περνούν και χωρίς να το καταλάβουμε φτάσαμε μία αναπνοή από την εορταστική περίοδο. Η πόλη έχει βάλει τα καλά της και κάθε γωνία της είναι διακοσμημένη και φωτισμένη μαγευτικά. Σε χριστουγεννιάτικο mood βρισκόμαστε και εμείς τις τελευταίες εβδομάδες, αφού η προσοχή μας είναι στραμμένη στο party dressing -τα glamorous σύνολα που επιτέλους θα έχουμε την ευκαιρία να φορέσουμε. Μετά από τόσο καιρό στους κατ΄οίκον περιορισμούς, η ανάγκη μας να δημιουργήσουμε τα πιο λαμπερά outfits όλο και φουντώνει με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν. Είμαστε σίγουρες, πως ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι και τα πρώτα σχέδια για τις εορτές, ενώ τα Σαββατοκύριακα, που έρχονται, είναι γεμισμένα με φίλους, ποτά, φαγητά, παραστάσεις και πολύ χορό. Για όλες αυτές τις μοναδικές στιγμές χρειαζόμαστε και τα κατάλληλα σύνολα, εκείνα που θα ''ντύσουν'' τις βραδιές μας με τα πιο αστραφτερά ouftits. Ξεχυθήκαμε, λοιπόν, στην αγορά και βρήκαμε τα ιδανικά σύνολα στην εορταστική συλλογή της Pink Woman.

Τα 5 party looks που θα θες άμεσα να κάνεις δικά σου

Ανάμεσα σε τόσες συλλογές με κομμάτια του party dressing ξεχώρισε εκείνη της Pink Woman, καθώς αποτελείται από όλες τις τάσεις που επικρατούν στο βραδινό ντύσιμο. Λάμψη, πολυτελείς υφές, cut-outs και μία αισθητική που συνδυάζει τον δυναμισμό και την επιβλητικότητα με τη θηλυκότητα και το ανεπιτήδευτο sexiness, όλα θα τα βρεις στη Xmas συλλογή της Pink Woman.

Παρακάτω βρήκαμε τα 5 σύνολα, που θα ντύσουν τις εξόδους σου αυτή την εορταστική -και όχι μόνο- περίοδο κάνοντας κάθε σου εμφάνιση ξεχωριστή.

Ανακάλυψε παρακάτω το look με το οποίο θα εντυπωσιάσεις φέτος στο ρεβεγιόν!

Look No. 1

Η πρώτη πρόταση από την Xmass συλλογή της Pink Woman είναι ένα two-piece, που συνδυάζει την πολυτέλεια και τη λάμψη. Ο λόγος για το παρακάτω βελουτέ σύνολο με τις λαμπερές λεπτομέρειες, που αποτελείται από ένα τοπ με cut-outs και μία μίνι φούστα με φιόγκο.

Look No. 2

Η δεύτερη πρόταση είναι ιδανική για εσένα, που δεν τα πας καλά με τα φορέματα και τις φούστες. Ένα two-piece με μεταλλιζέ υφή αποτελούμενο από ένα μακρυμάνικο κροπ τοπ και μία ιδιαίτερη καμπάνα παντελόνα θα αναβαθμίσει σίγουρα κάθε σου εμφάνιση.

Look No. 3

Το metallic είναι από τις hot τάσεις όσον αφορά το βραδινό και δη το εορταστικό ντύσιμο και ένα φόρεμα με μεταλλιζέ υφή είναι απαραίτητο. Στη συλλογή της Pink Woman ανακαλύψαμε το παρακάτω, που συνδυάζει και το trend του cut-out, όπως επίσης και έντονους ώμους. Η καλύτερη επιλογή για statement εμφανίσεις!

Look No. 4

Αν λατρεύεις τα cut outs τότε αυτό το μπορντό φόρεμα με τη γυαλιστερή υφή είναι το κατάλληλο κομμάτι για να τραβήξεις τα βλέμματα για όλους τους σωστούς λόγους στο φετινό ρεβεγιόν. Μίνι μάκρος, ''V'' ντεκολτέ και ευρηματικά κοψίματα δημιουργούν την killer συνταγή για αξιοζήλευτες εμφανίσεις.

Look No. 5

Από τις προτάσεις μας δεν θα μπορούσε να λείπει η παγιέτα και δη εκείνη, που κοσμεί μία μίνι άνετη ολόσωμη φόρμα. Το παρακάτω σχέδιο που θα βρεις στη χριστουγεννιάτικη συλλογή της Pink Woman, θα σου λύσει τα χέρια σε κάθε σου βραδινή έξοδο, ενώ θα σου προσφέρει άνεση για να χορεύεις όλο το βράδυ και κομψότητα για να ξεχωρίζεις!

Ολόσωμο σορτς παγιέτα, Pink Woman

Δείτε περισσότερα στο www.pinkwoman-fashion.com