Ανακαλύψαμε τα Camel Active μποτάκια που ταιριάζουν με όλα τα looks χωρίς να είναι μαύρα

Θα τα φοράς χωρίς να σε απασχολεί εάν ταιριάζουν με το σύνολο σου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Είναι ένα από τα staples της χειμερινής γκαρνταρόμπας και μία από τις πρώτες αγορές που κάνουμε για να καλωσορίσουμε τον χειμώνα. Τα φοράμε σχεδόν καθημερινά και κάθε χρόνο αναζητούμε το σχέδιο που θα κάνει το καθημερινό ντύσιμο μας πιο εύκολο, αφού θα ταιριάζει με όλα τα σύνολα μας. Ο λόγος για τα flat μποτάκια, το πιο άνετο και πρακτικό ζευγάρι παπουτσιών της γυναικείας συλλογής.

Ρίχνοντας μία ματιά στις τάσεις της μόδας για την τρέχουσα σεζόν, παρατηρούμε πως οίκοι μόδας και brands προτείνουν να αφήσουμε -για λίγο- στην άκρη τα κλασικά μαύρα μποτάκια και να επενδύσουμε σε μία απόχρωση που συνδυάζεται εξίσου με όλα τα χρώματα και είναι πολύ κομψή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το χακί, το οποίο φέτος τον χειμώνα έχει την τιμητική του.

Εμείς ξεκινήσαμε την αναζήτηση για το ιδανικό ζευγάρι μποτάκια της σεζόν και ανακαλύψαμε το πιο κομψό ζευγάρι στο αγαπημένο e-shop των fashionistas, το clodist.gr. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ζευγάρι Chelsea μποτάκια του brand Camel Active σε χακί απόχρωση με καφέ λεπτομέρειες, το οποίο συνδυάζεται με τα πάντα. Το εν λόγω ζευγάρι μποτάκια της Camel Active συνδυάζει άψογα τις επικρατέστερες τάσεις, αφού εκτός από το χακί χρώμα που είναι το color trend της σεζόν, επίσης έχει τρακτερωτή σόλα.

Πώς θα τα φορέσεις;

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι "με τα πάντα”. Ό,τι κι αν θέλεις να φορέσεις στην καθημερινότητα σου, αυτά τα Camel Active μποτάκια θα είναι η πρώτη σκέψη που θα κάνεις. Με φούστες και φορέματα για girly looks που αποπνέουν δυναμισμό, με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι ή ακόμα και με cargo παντελόνια για casual σύνολα που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα όλη την ημέρα. Σου προτείνουμε μάλιστα να ακολουθήσεις το παράδειγμα των fashion influencers και να συνδυάσεις τα Camel Active μποτάκια σου ακόμα και με αθλητικές φόρμες. Ήδη από τον περσινό χειμώνα, αυτό το στιλιστικό combo έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές, αφού συνδυάζεις άνεση, κομψότητα και coolness.

Τα must have μποτάκια του χειμώνα

Μποτάκι χακί, Camel Active, Clodist.gr

Θα τα βρεις εδώ.

Πώς θα τα συνδυάσεις

- Με τζιν παντελόνι

Γυναικείο denim παντελόνι μπλε ανοιχτό, Camel Active Clodist.gr

Βρες το εδώ.

- Με φόρμα

Γυναικείο παντελόνι φόρμας BOSS x Russell Athletic Clodist.gr

Βρες το εδώ.

- Με cargo παντελόνι

Βρες το εδώ.

Ανακάλυψε μία τεράστια ποικιλία σε ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ στον απόλυτο προορισμό για online shopping clodist.gr.