Follow us

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο τέλεια party looks την περίοδο των Χριστουγέννων

Ποια styling tricks ακολουθούν οι fashionistas;

εορταστικα λοοκσ Splash/Ideal Images

Λαμπιόνια σε εμπορικά κέντρα και μπαλκόνια σπιτιών, στολισμένα δέντρα, χαρούμενη διάθεση και το ημερολόγιο να είναι γυρισμένο στον Δεκέμβριο. Όλα τα παραπάνω σημαίνουν πως η ομορφότερη εποχή του χρόνου, δηλαδή τα Χριστούγεννα είναι εδώ και είναι η ιδανική εποχή για να αναδείξουμε την πιο glam πλευρά μας. Ως fashionistas που αγαπούν το προσεγμένο στιλ, έχουμε ήδη ξεκινήσει να αναζητούμε τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα φορέσουμε στα χριστουγεννιάτικα parties και τα ρεβεγιόν για να δημιουργήσουμε τα πιο λαμπερά looks. Ωστόσο, λίγο πριν ξεκινήσεις και εσύ τις αγορές σου, χρειάζεται να γνωρίζεις κάποια tips που θα σε βοηθήσουν να κάνεις έξυπνες αγορές και συνδυασμούς.

#1 Tailored κομμάτια

Είναι η πιο πολύτιμη συμβουλή που ακολουθούν οι γυναίκες που ξεχωρίζουν με το στιλ και την αισθητική τους. Ο λόγος για την αξία του tailoring, δηλαδή των ρούχων που ταιριάζουν τέλεια στη σιλουέτα σου και μοιάζουν να έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για εσένα. Κάθε φορά που επιλέγεις κάποιο ρούχο ή πανωφόρι, χρειάζεται να παρατηρείς προσεκτικά πως στέκεται στο σώμα σου. Φυσικά, πολύτιμη βοήθεια σε αυτή τη διαδικασία είναι και εκείνη του ράφτη, που θα σε βοηθήσει να προσαρμόσεις τα ρούχα στα μέτρα σου.

#2 Προσοχή στις λεπτομέρειες

Όσον αφορά στο στιλ, οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά, αλλά και εκείνες που θα κάνουν μία εμφάνιση να μοιάζει τέλεια. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είσαι σίγουρη ότι έχεις σιδερώσει προσεκτικά τα ρούχα σου, πως δεν κρέμεται κάποια κλωστή και πως τα αξεσουάρ που θα φορέσεις είναι σε άριστη κατάσταση. Οι μικρές ατέλειες που ενδεχομένως πιστεύεις πως δεν θα παρατηρήσει κανείς, είναι εκείνες που κάνουν ένα party look άψογο.

#3 Το ιδανικό πανωφόρι

Το πανωφόρι που επιλέγουν τα περισσότερα fashion girls για τα βραδινά looks τους είναι το brazer. Προτίμησε ένα μαύρο blazer με boxy ώμους και συνδύασε το με ό,τι κι αν φορέσεις. Το αποτέλεσμα θα μοιάζει αμέσως πιο cool και stylish.

#4 Τα κατάλληλα αξεσουάρ

Εξίσου σημαντικό ρόλο στα party looks των γιορτών έχουν τα κοσμήματα. Σκουλαρίκια, κολιέ, δαχτυλίδια και βραχιόλια αναλαμβάνουν να σε βοηθήσουν να λάμψεις ακόμα περισσότερο. Τα Χριστούγεννα άλλωστε είναι η εποχή που αξίζει να ξεχάσεις για λίγο τον μινιμαλισμό και να υπoκύψεις στο glam.

#5 All about shoes

Η περίοδος των γιορτών είναι εκείνη που τα παπούτσια παίρνουν τον ρόλο του κοσμήματος στα πόδια μας. Γόβες σε λαμπερά χρώματα, ψηλοτάκουνα πέδιλα διακοσμημένα με μικρά στρας, ankle boots σε υφές που αποπνέουν πολυτέλεια όπως το βελούδο αναλαμβάνουν να κάνουν upgrade σε κάθε εορταστική εμφάνιση και να κλέψουν τις εντυπώσεις. Αυτό που χρειάζεται να κρατήσεις είναι πως αξίζει να στρέψεις την προσοχή σου στα party shoes, ακόμα κι αν δεν θέλεις να αγοράσεις κάτι άλλο για τις γιορτές. Φόρεσε τα με το αγαπημένο σου τζιν και λάμψε στα χριστουγεννιάτικα parties.

#6 Στόχος: Η ισορροπία

Οι partywear συλλογές των brands για την περίοδο των Χριστουγέννων μπορούν εύκολα να σε αποπροσανατολίσουν. Το glitter, η λάμψη, οι παγιέτες και τα στρας σε ενθουσιάζουν, κάνοντας σε να θέλεις να φορέσεις τα πάντα. Ακριβώς αυτό είναι το σημείο, που θα πρέπει να δείξεις ψυχραιμία και να θέσεις ως στόχο να δημιουργήσεις ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως θα μείνεις μακριά από glam κομμάτια. Για παράδειγμα, φόρεσε το νέο σου party top με μία φούστα ή ένα μαύρο παντελόνι ή τη παντελόνα με glitter με ένα λευκό/μαύρο πουκάμισο. Κάπως έτσι, τα σύνολα σου θα είναι λαμπερά και καθόλου too much, συνεπώς θα αποφύγεις τα στιλιστικά λάθη.

#7 Monochrome it out

Όσον αφορά στο επίσημο ντύσιμο και κυρίως την περίοδο των Χριστουγέννων, τα μονοχρωματικά σύνολα είναι η λύση για ένα προσεγμένο αποτέλεσμα. Προτίμησε να φορέσεις ένα total black ή white σύνολο και να το διακοσμήσεις με λαμπερά κοσμήματα. Με αυτό τον τρόπο θα είσαι σίγουρα πολύ κομψή και το σύνολο σου θα αποπνέει πολυτέλεια.

#8 Μη ξεχνάς τα basics της γκαρνταρόμπας σου

Εάν ο στόχος σου είναι να δημιουργήσεις ένα κομψό, βραδινό σύνολο με μικρές πινελιές λάμψης, τα basic κομμάτια της ντουλάπας σου είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου μαύρο φόρεμα με ένα ζευγάρι party shoes, ένα πουκάμισο με φτερά στα μανίκια ταιριάζει τέλεια με την pencil φούστα σου, ενώ το κλασικό κοστούμι είναι σίγουρα μία διαχρονική και πολύ chic επιλογή.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ