Follow us

Rainy Days | Είτε βρέξει είτε όχι εσύ θα είσαι προετοιμασμένη με αυτά τα σύνολα

Τα σύνολα που θα κάνουν τις βροχερές ημέρες υποφερτές.

Rainy Days | Είτε βρέξει είτε όχι εσύ θα είσαι προετοιμασμένη με αυτά τα σύνολα Pixel Formula

Κάθε βράδυ προτού ξαπλώσουμε οργανώνουμε τη γκαρνταρόμπα μας επιλέγοντας τα κομμάτια που θα δημιουργήσουν το κατάλληλο σύνολο για την επόμενη μέρα. Κοιτώντας τον καιρό αυτή την περίοδο, που είναι γνωστή για βροχές, καταιγίδες, έντονους ανέμους και ούτω καθεξής, δημιουργούμε ένα outfit που να αντεπεξέρχεται απολύτως στις συνθήκες της εκάστοτε ημέρες, από τις κοινωνικές έως τις καιρικές. Χθες, λοιπόν, μελετώντας το δελτίο, είδαμε πως ο καιρός σήμερα προβλέπεται μουντό και με πολλές βροχοπτώσεις και αμέσως το μυαλό μας πήγε στη εξής σκέψη: Ήρθε η στιγμή του rainy day outfit, του στιλιστικού συνδυασμού που δεν θα αφήσει σταγόνα να μας αγγίξει ή έστω τις περισσότερες από αυτές.

Rainy Day | Τα κατάλληλα σύνολα για να επιβιώσεις τις βροχερές ημέρες

Η βροχή κάνει δύσκολη την ημέρα, από την κίνηση στους δρόμους και τη διάθεση μας μέχρι τη γκαρνταρόμπα. Πόσες φορές έγινες μούσκεμα γιατί δεν φόρεσε το κατάλληλο πανωφόρι και τα παπούτσια; Πόσες φορές κρύωσες από τον αέρα και την υγρασία; Είμαστε σίγουρη πως είναι πολλές και δεν είσαι η μόνη, αφού και εμείς έχουμε περάσει αντίστοιχες καταστάσεις.

Βάλαμε στόχο σήμερα να σε προετοιμάσουμε καταλλήλως και να κάνουμε τις βροχερές ημέρες όσο ανώδυνες είναι δυνατό να γίνουν. Ξεχυθήκαμε, λοιπόν, στις γκαρνταρόμπες των fashion experts για να αναζητήσουμε τα σύνολα και τους συνδυασμούς, που θα μας προστατεύσουν, ζεστάνουν και κρατήσουν κομψές σε αυτές τις καιρικές συνθήκες.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 5 σύνολα που θα κάνουν τις βροχερές ημέρες υποφερτές και πάνω από όλα εσένα κομψή!

Look No. 1

Loading...

Look No. 2

Loading...

Look No. 3

Loading...

Look No. 4

Loading...

Look No. 5

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ