Μην χάσεις το 2ο Live Shopping event από τον Tommy Hilfiger και το MissBloom.gr με οικοδέσποινα την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Ζήσε τη συναρπαστική εμπειρία shopping που διοργανώνει ο Tommy Hilfiger.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η μόδα του μέλλοντος είναι εδώ και ο πρωτοπόρος οίκος Tommy Hilfiger έχει από νωρίς επιβιβαστεί στο όχημα της "νέας εποχής"- της ψηφιακής. Το 2ο Live Shopping event του Tommy Hilfiger σε συνεργασία με το MissBloom.gr είναι γεγονός και εσύ αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να συντονιστείς τη Δευτέρα 13/12, στις 19.30, στο tommy.com.

Τι είναι το LIVE shopping και πώς μπορείς να κάνεις τις αγορές σου

Live shopping σημαίνει "αγορές σε πραγματικό χρόνο"! Δηλαδή στη διάρκεια που το event θα μεταδίδεται σε live streaming από το tommy.com, εσύ θα μπορείς να αγοράσεις τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από τις χειμερινές συλλογές Tommy Hilfiger και Tommy Jeans- γυναικεία, ανδρικά- που περνάνε μπροστά από την οθόνη σου! Το είδες, το έβαλες στο καλάθι σου, το αγόρασες! Τόσο απλά!

Η παρουσιάστρια Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και οι hot καλεσμένοι

Οικοδέσποινα του 2ου Live Shopping event του Tommy Hilfiger θα είναι το μοντέλο και κριτής του GNTM, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, που θα αναλάβει μαζί με τους ξεχωριστούς καλεσμένους, να σε καθοδηγήσουν στις αγορές σου με υπέροχες ιδέες και πολύτιμες συμβουλές.

Τα μοντέλα Χαρά Παππά και Ανδρέας Αθανασόπουλος, δυο πολύ φρέσκα και ανερχόμενα πρόσωπα της ελληνικής μόδας, κάνουν τις δικές τους My Tommy επιλογές από τις χειμερινές συλλογές του brand και δίνουν συμβουλές για ενημερωμένα outfits , ενώ η fashion expert, Γεωργία Παντελέ, θα παρουσιάσει επίσης τα κομμάτια που ξεχώρισε δίνοντας παράλληλα συμβουλές για το σωστό styling.

Όλα τα κομμάτια που θα παρουσιαστούν, μπορούν να γίνουν δικά σου εκείνη τη στιγμή μ' ένα κλικ!

Στη συναρπαστική αυτή εμπειρία shopping, θα μπορείς επίσης να συμμετάσχεις αφήνοντας σχόλια κι ερωτήσεις για να σου απαντήσουν live η παρουσιάστρια και οι καλεσμένοι της!

Συντονίσου στο tommy.com τη Δευτέρα 13/12 στις 19.30 και ζήσε "ζωντανά" το μέλλον της μόδας. Σε περιμένουν εκπλήξεις!