Follow us

Η Δέσποινα Βανδή βρήκε το πιο όμορφο μικρό κόκκινο φόρεμα

Δέσποινα Βανδή - Μαρία Μπακοδήμου - Κατερίνα Στικούδη | Τι φόρεσαν στο 12ο live του J2US

MissBloom TEAM
Δέσποινα Βανδή Instagram

Άλλο ένα Σάββατο, άλλο ένα live show του ''Just the 2 of us'', που τα είχε όλα: Ανατρεπτικές εμφανίσεις, εντυπωσιακά performances αλλά και αυστηρά σχόλια από τους κριτές. Τα 8 ζευγάρια του J2US ήρθαν αντιμέτωπα με την αποχώρηση, με τη Μαρίνα Πατούλη και τον Στέλιο Διονυσίου και την Ειρήνη Παπαδοπούλου με τον James Καφετζή να βρίσκονται στις δυο τελευταίες θέσεις. Τελικά, από το show αποχώρησε η Μαρίνα Πατούλη και ο Στέλιος Διονυσίου.

Τη δική μας προσοχή τράβηξαν ωστόσο τα λαμπερά outfits της Δέσποινας Βανδή, της Μαρίας Μπακοδήμου και της Κατερίνας Στικούδη. Τι φόρεσαν οι δύο κριτές και η παρουσιάστρια στο δωδέκατο live show του J2US;

Αθηνά Οικονομάκου | Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός του σπιτιού της μοιάζει βγαλμένος από βιτρίνα πολυκαταστήματος

Δέσποινα Βανδή

Loading...
Loading...
Loading...

Η Δέσποινα Βανδή βρήκε το απόλυτο μικρό κόκκινο φόρεμα. Τα είχε όλα: Ένα μανίκι, τολμηρό σκίσιμο στο πόδι και λαμπερές λεπτομέρειες από gems. Το σύνολό της ολοκληρώθηκε με ημιδιάφανο μαύρο καλσόν και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. 10/10!

Μαρία Μπακοδήμου

Loading...

Η Μαρία Μπακοδήμου επέλεξε ένα off the shoulder μίνι μαύρο φόρεμα με λεπτομέρειες από βολάν. Οι τελικές πινελιές στο σύνολό της δόθηκαν με ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα και διακριτικά κοσμήματα.

Κατερίνα Στικούδη

Η Δέσποινα Βανδή βρήκε το πιο όμορφο μικρό κόκκινο φόρεμα
Κατερίνα Στικούδη

Τέλος, η παρουσιάστρια του show, Κατερίνα Στικούδη, έφερε την λάμψη των Χριστουγέννων στο πλατό του J2US, φορώντας ένα LBD με ένα μανίκι και λεπτομέρειες από στρας στο ένα στήθος. Το σύνολό της ολοκληρώθηκε με ημιδιάφανο μαύρο καλσόν, λαμπερά ψηλοτάκουνα πέδιλα και statement σκουλαρίκια.

Δέσποινα Βανδή - Μαρία Μπακοδήμου - Κατερίνα Στικούδη | Τι φόρεσαν στο 11ο live του J2US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ