Follow us

X-mas Glam | 7 τρόποι για να προσθέσεις περισσότερη λάμψη στο καθημερινό ντύσιμο

Θα μπεις αμέσως σε εορταστικό κλίμα.

Hailey Baldwin Splash News / Ideal Image

Λάμψη, λαμπάκια, glitter, παγιέτες. Δίχως αμφιβολία, τα Χριστούγεννα είναι η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου και μία επιπλέον ευκαιρία να φορέσεις τα πιο λαμπερά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου σε day to night σύνολα. Ειδικά αυτή την περίοδο που μετράμε αντίστροφα για τις γιορτές και που οι έξοδοι, ακόμα και μετά το γραφείο, έχουν πολλαπλασιαστεί, μπορείς να φορέσεις παγιέτες, στρας και metallics από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το "κλειδί της επιτυχίας" για day to night σύνολα με λάμψη είναι να δώσεις προτεραιότητα στην αρμονία. Αυτό θα το πετύχεις εάν επιλέξεις ένα μοναδικό glam κομμάτι και το συνδυάσεις με ένα άλλο basic. Για παράδειγμα, συνδύασε ένα πουκάμισο με μικρά στρας με ένα πουλόβερ, κάνοντας layering ή φόρεσε ένα ζευγάρι λαμπερά party shoes με το αγαπημένο σου τζιν και ένα πουκάμισο. Κάπως έτσι θα αποφύγεις την υπερβολή, αλλά και τα στιλιστικά ατοπήματα.

Διαβάστε Επίσης

Extra Tip

Εξίσου πολύτιμη βοήθεια είναι και εκείνη των αξεσουάρ. Κοσμήματα όπως ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα κολιέ θα προσθέσει την απαραίτητη λάμψη στην εμφάνιση σου, ακόμα κι αν φοράς ένα basic σύνολο. Το αγαπημένο αξεσουάρ των fashionistas αυτή τη σεζόν είναι τα glam καλσόν που αναβαθμίζουν αμέσως κάθε εμφάνιση. Πρόσθεσε στη συλλογή σου ένα καλσόν με μικρά στρας ή με glittery εφέ και φόρεσε το με το κλασικό little black dress ή με τις φούστες σου. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Διαβάστε Επίσης

-1 Πουκάμισο

Loading...

-2 Πουλόβερ

Loading...

-3 Φούστα

Loading...
Loading...

-4 Καλσόν

Loading...

-5 Party shoes

Loading...

-6 Blazer

Loading...

-7 Κοσμήματα

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ