Follow us

Οι πιο εκκεντρικές εμφανίσεις του 2021

Αμφιλεγόμενες ή statement, αυτές είναι κάποιες από τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις των celebrities.

cara delevingne Splash News / Ideal Image

Η χρονιά που πέρασε τα είχε όλα. Lockdown και εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, επιστροφή σε μία νέα κανονικότητα που θυμίζει κάπως την προ Covid-19 ζωή μας, αλλά και το πολυπόθητο comeback στις μεγάλες διοργανώσεις όπως είναι τα βραβεία Oscar, αλλά και στο street style. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι celebrities θέλησαν να επανέρθουν στην επικαιρότητα με ποικίλους τρόπους, επιλέγοντας συχνά ένα statement look για κάποια δημόσια εμφάνιση τους. Κάποιες φορές θέλησαν να περάσουν κάποιο μήνυμα, κάποιες άλλες απλώς να απασχολήσουν τον παγκόσμιο Τύπο. Σε κάθε περίπτωση, οι παρακάτω celebrities κατάφεραν να κερδίσουν μία θέση στη λίστα με τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις του 2021.

Η Alexandria Ocasio-Cortez θέλησε να στείλει το δικό της πολιτικό μήνυμα μέσα από την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί του Met Gala. Η πολιτικός των Δημοκρατικών εμφανίστηκε στο red carpet με ένα λευκό, off shoulder φόρεμα, το οποίο στην πλάτη έγραφε με κεφαλαία γράμματα "Φορολογήστε τους πλούσιους". Το statement αυτό αναφερόταν στην αύξηση της φορολογίας που πρέπει να γίνει στους ασύγκριτα εύπορους όπως ορίζει το σχέδιο που παρουσίασε το δημοκρατικό κόμμα.

Το φόρεμα δημιούργησε η Aurora James, creative director του fashion label, Brother Vellies, η οποία είναι επίσης φανατική υποστηρίκτρια της "οικονομικής δικαιοσύνης".

Οι πιο εκκεντρικές εμφανίσεις του 2021

Το μοντέλο και ηθοποιός Cara Delevingne, επίσης, αποφάσισε να περάσει ένα μήνυμα με την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί. Φόρεσε ένα λευκό σύνολο με τη φράση "Peg the Patriarchy" να είναι γραμμένη στο top της.

Cara Delevingne

Δίχως αμφιβολία, η εμφάνιση που έκανε όλο τον πλανήτη να μιλά για αυτή είναι εκείνη της Kim Kardashian. Η influencer εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Met Gala με full face μάσκα, η οποία συνέχιζε σε one piece που κάλυπτε κάθε σπιθαμή του κορμιού της. Δημιουργός του look ήταν ο Demna Gvasalia, creative director του οίκου Balenciaga.

Αρκετοί αναρωτήθηκαν πως σχετιζόταν η εμφάνιση της με το θέμα του Met Gala, που ήταν η αμερικανική μόδα με την Kim Kardashian να απαντά "τι πιο αμερικάνικο από ένα T-shirt που εκτείνεται από πάνω μέχρι κάτω;".

Kim Kardashian

Η Rihanna κατέκτησε για ακόμα μία χρονιά το red carpet του Met Gala και έκανε τον παγκόσμιο Τύπο να μιλά για εκείνη με το Balenciaga σύνολο της. Η pop star περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα μαύρο, statement overcoat που δημιούργησε για εκείνη ο Demna Gvasalia. To head piece που επέλεξε για να ολοκληρώσει το look της ήταν του Stephen Jones Millinery.

Rihanna

Η πολιτικός, Carolyn Maloney περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Met Gala με δημιουργία που είχε ως πηγή έμπνευσης τις Σουφραζέτες. Συγκεκριμένα, το φόρεμα της ήταν σε χρώματα όπως το πράσινο, το λευκό και το μωβ, ενώ υπήρχε το μήνυμα "Equal rights for women".

Carolyn Maloney

Η Iris Law περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Βρετανικών Βραβείων Μόδας με ένα φουτουριστικό look που δημιούργησε η τουρκοβρετανικής καταγωγής σχεδιάστρια μόδας, Dilara Findikoglu.

Iris Law

Η Lady Gaga χαιρέτησε τους fans της έξω από τα Milk Studios στο Los Angeles, φορώντας glittery καλσόν, μποτάκια με πλατφόρμες πολλών εκατοστών, body που αναδείκνυε τις καμπύλες της και ένα μαύρο τουρμπάν.

Lady Gaga

Η Cardi B εμφανίστηκε στο photocall της έκθεσης "Thierry Mugler: Couturissime" στο μουσείο Musee Des Arts Decoratifs κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Παρισιού, φορώντας vintage δημιουργία του σχεδιαστή.

Cardi B

Ο άντρας που αξίζει σίγουρα μία θέση σε αυτή τη λίστα είναι δίχως αμφιβολία ο Lil Mas X. Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Met Gala -αρχικά-, φορώντας μία χρυσή, XXL κάπα, την οποία αφαίρεσε αποκαλύπτοντας πως από μέσα φορά μία χρυσή πανοπλία. Στη συνέχεια όμως, αφαίρεσε την πανοπλία και φάνηκε πως από μέσα φορούσε ένα ημιδιάφανο χρυσό catsuit από κρύσταλλα.

Lil Nas X
Lil Nas X

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ