Follow us

Xmas Gift Guide | Ανακαλύψαμε τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θέλει μία ενημερωμένη fashionista

Τα fashion items που βρίσκονται στη wish list κάθε λάτρη της μόδας.

Dsquared2 Courtesy of Dsquared2

Δικαίως τα Χριστούγεννα θεωρούνται η πιο μαγική εποχή του χρόνου. Τα σπιτικά εδέσματα, οι διακοσμήσεις, τα λαμπιόνα, τα οικογενειακά τραπέζια, η διασκέδαση και η ανταλλαγή δώρων τα κάνουν τόσο ξεχωριστά γεμίζοντας μας με όμορφα συναισθήματα και αξέχαστες στιγμές. Παρ' όλα αυτά, αυτή η περίοδος ενέχει και κάποια άγχη, ανάμεσα στα οποία είναι η οργάνωση των βραδινών εξόδων αλλα και τα δώρα. Σήμερα θα εστιάσουμε στα τελευταία, ελαφρύνοντας λίγο τις έγνοιες σου. Άλλωστε, εδώ λατρεύουμε τη μόδα και δεν θα μπορούσαμε να μην σου προτείνουμε τα κατάλληλα fashion items για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και ειδικά εκείνα που λατρεύουν τη μόδα.

Ψάξαμε κάθε συλλογή, σκρολάραμε κάθε fashion λογαριασμό στα social media, παρατηρήσαμε όλες τις εορταστικές καμπάνιες για να συγκεντρώσουμε τα data που χρειαζόμασταν. Καταλήξαμε, λοιπόν, σε έναν οδηγό για τα χριστουγεννιάτικα δώρα για τη fashion lover της ζωής σου (ή και εσένα).

Τι χρειάζεται μία fashionista φέτος;

Αρχικά, προτού προχωρήσουμε στα must have κομμάτια, πρέπει να αναρωτηθείς για δύο πράγματα: α) Ποια είναι η αισθητική της , β) Τι λείπει από την γκαρνταρόμπα της. Αφού πάρεις τις απαντήσεις τότε προχωράμε στα fashion items.

Για αυτή τη σεζόν μία style expert χρειάζεται σίγουρα ένα statement παλτό, για να είναι ζεστή σε κάθε περίσταση αλλά και να κλέβει τις εντυπώσεις για όλους τους σωστούς λόγους. Εξίσου απαραίτητο είναι ένα ενδιαφέρον πουλόβερ με λεπτομέρειες, που αναβαθμίζουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο, ενώ basics, όπως τζιν και T-shirts, που φέρουν ένα twist θα της λύσουν τα χέρια στο καθημερινό ντύσιμο της. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, το street style επιβάλλει άνετα sneakers και μυτερές γόβες με μαξιμαλιστική διάθεση. Χρήσιμα, επίσης, είναι και οι τσάντες με μεγάλη ευελιξία, όπως τα σχέδια των fanny pack, tote και φακέλου, τις οποίες μπορεί να συνδυάσει με κάθε της σύνολο τόσο στην καθημερινότητα της όσο και στις εξόδους της.

Xmas Gift Guide | Ανακαλύψαμε τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θέλει μία ενημερωμένη fashionista

Όλα τα παραπάνω θα τα βρεις στις συλλογές της Dsquared2, που διατίθενται στα καταστήματα Eponymo και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για collections ''κομμένες και ραμμένες'' για τις πραγματικές fashionistas εκείνες που θέλουν να εξελίξουν με κάθε τους look το στιλ τους.

Παρακάτω ξεχωρίσαμε τα κομμάτια, που αξίζουν μία θέση στη Xmas Gift List και είναι ιδανικά για τη fashionista της ζωής σου όπως και για εσένα.

Μίντι παλτό σε ροζ απόχρωση, Dsquared2

Μαύρο πανωφόρι με ζώνη στη μέση και διαφάνεια, Dsquared2

Animal print μίντι παλτό, Dsquared2

Πουλόβερ σε γαλιάζια απόχρωση με λεπτομέρειες στα μανίκια, Dsquared2

Τζιν παντελόνι με λεπτομέρεια από στρας, Dsquared2

Ξεβαμμένο τζιν με λεπτομέρειες, Dsquared2

T-shirt με logo, Dsquared2

Μυτερή γόβα με κρυστάλλους και animal print, Dsquared2

Λευκά sneakers με logo, Dsquared2

Fanny Pack, Dsquared2

Tote τσάντα με logo, Dsquared2

Φάκελος με animal print, Dsquared2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ