Follow us

Οι καλύτερες εμφανίσεις από την πρεμιέρα της ταινίας "Σμύρνη μου Αγαπημένη"

Με αφορμή την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας οι celebrities έβαλαν τα καλά τους.

Οι καλύτερες εμφανίσεις από την πρεμιέρα της ταινίας 'Σμύρνη μου Αγαπημένη' NDP

Με αφορμή το 2022 και την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή δημιουργήθηκε η ταινία "Σμύρνη μου Αγαπημένη" σε σκηνοθεσία του Γρηγόρη Καραντινάκη και σενάριο της Μιμής Ντενίση, που βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο της. Η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας πραγματοποιήθηκε λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, στην αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών το βράδυ της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου.

Χθες ήταν όλοι εκεί τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού: Ηθοποιοί, συντελεστές αλλά και πολλοί εκπρόσωποι του πολιτικού και του επιχειρηματικού κόσμου, της Εκκλησίας, των γραμμάτων και των τεχνών. Η ''Σμύρνη μου αγαπημένη'' είναι μια υπερπαραγωγή υψηλών προδιαγραφών με διεθνές cast και θα κυκλοφορήσει από την Tanweer, κάνοντας πρεμιέρα για το κοινό στους κινηματογράφους στις 23/12. Οι δημιουργοί της δηλώνουν πως δεν επιθυμούν να ανασύρουν τα πάθη του παρελθόντος, αλλά μέσω της ταινίας έχουν στοχεύσει στο μεγαλύτερο σύγχρονο πρόβλημα, το προσφυγικό.

Οι καλύτερες εμφανίσεις από την πρεμιέρα της ταινίας

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, στην χθεσινή πρεμιέρα έδωσαν το παρών προσωπικότητες από κάθε χώρο και ο φωτογραφικός φακός του NDP βρέθηκε εκεί για να τις απαθανατίσει. Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τα looks, που αξίζει να δεις. Οι celebrities, άλλωστε, φόρεσαν τα επίσημα κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους και έβαλαν σκοπό να μας δώσουν πολλές προτάσεις για τα εορταστικά outfits των επόμενων ημερών.

Μονόχρωμα looks, φίνα κοστούμια, εκκεντρικές δημιουργίες, πολυτελείς λεπτομέρειες, αξεσουάρ που κεντρίζουν την προσοχή και άλλα πολλά θα ανακαλύψεις παρακάτω.

Ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο look;

Η Δάφνη Αλεξάντερ με μία ρομαντική μαύρη μάξι δημιουργία με κέντημα.

Η Φαίη Σκορδά φορώντας ένα λευκό στενό παντελόνι, μαύρο σακάκι, μυτερές γόβες και ένα τσαντάκι ώμου δημιούργησε μία ενδιαφέρουσα αντίθεση.

Η Τόνια Σωτηροπούλου με ένα total white look αποτελούμενο από tailored παντελόνι, ζιβάγκο και blazer. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της αξεσουάρ σε ταμπά απόχρωση.

Η Άννα Μενενάκου με ένα strapless φόρεμα με παγιέτα και η Νίκη Λάμη με ένα λευκό κοστούμι. Και οι δύο επέλεξαν αξεσουάρ σε σκούρες αποχρώσεις.

Η Μαρία Βοσκοπούλου και η Άντζελα Γκεράκου επέλεξαν smart-casual looks. Στενό παντελόνι, ψηλοτάκουνα, πανωφόρια και μικρά τσαντάκια αποτέλεσαν το dress code τους.

Η Κατερίνα Γερονικολού φόρεσε ένα off-shoulder φόρεμα με μακρύ μανίκι και βελουτέ υφή, ασημένια πέδιλα και clutch.

Η Ευγενία Μανωλίδου με ένα μίντι κόκκινο φόρεμα, μαύρο παλτό με γούνα και μυτερές φόβες με φιόγκο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ