Follow us

Όλα όσα έγιναν στο 2ο Live Shopping event από τον Tommy Hilfiger και το MissBloom.gr

Μία συναρπαστική εμπειρία με οικοδέσποινα την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και guests τη Χαρά Παππά, τον Ανδρέα Αθανασόπουλο και τη fashion editor Γεωργία Παντελέ.

Όλα όσα έγιναν στο 2ο Live Shopping event από τον Tommy Hilfiger και το MissBloom.gr Courtesy of Tommy Hilfiger

Ένα ακόμα συναρπαστικό, γεμάτο fun κι εκπλήξεις, Live Shopping Event, το 2ο που διοργανώνει ο καινοτόμος οίκος Tommy Hilfiger στη χώρα μας, σε συνεργασία με το MissBloom.gr, ολοκληρώθηκε. Και ένα πράγμα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα: το μέλλον του shopping είναι εδώ και η Tommy Hilfiger, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τη SARKK ΑΒΕΕ, έχει φροντίσει γι' αυτό.

Οικοδέσποινα του διαδιαστικού digital event ήταν η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, μοντέλο με διεθνή καριέρα και παρουσιάστρια του GΝΤΜ, που υποδέχτηκε σε μία ζεστή γωνία στα κεντρικά της Tommy Hilfiger, πρόσωπα δημοφιλή και ενεργά με τη μόδα, για να παρουσίασουν τις προτάσεις τους από τη Winter '21 Collection "The Explorer Club" της Tommy Hilfiger.

Όλα όσα έγιναν στο 2ο Live Shopping event από τον Tommy Hilfiger και το MissBloom.gr

Πρώτη καλεσμένη στο live, το μοντέλο και Instagram influencer Χαρά Παππά, που παρουσίασε τις επιλογές της από τη γυναικεία winter '21 collection Tommy Hilfiger και τις προτάσεις για day-to-night στιλιστικούς συνδυασμούς και για δώρα. Βασικό κριτήριο των επιλογών της; Το comfort που αποπνέουν τα κομμάτια της συλλογής και η ευελιξία (versatility) τους αφού με μικρές αλλαγές στο στιλ μπορούν να φορεθούν σε διαφορετικές περιστάσεις.

Tommy Hilfiger LIVE 2o
H Ισμήνη Παπαβλασοπούλου με τη Χαρά Παππά

Την σκυτάλη πήρε το μοντέλο και Instagram influencer Ανδρέας Αθανασόπουλος που ταξίδεψε από το Μιλάνο για να παρουσιάσει τις δικές του stylish επιλογές από την ανδρική κολεξιόν Tommy Hilfiger για τον Χειμώνα '21. Πουλόβερ, μπουφάν, παντελόνια, πουκάμισα, backpacks, sneakers, o Ανδρέας είχε μία πρόταση για όλα τα γούστα, όπως και στιλιστικές προτάσεις για άνδρες που θέλουν να υιοθετήσουν το cool στιλ του, ενώ μας υπενθύμισε και τις αξίες του sustainability που πρεσβεύει και εφαρμόζει το brand Tommy Hilfiger.

Tommy Hilfiger LIVE 2o
Γεωργία Παντελέ, Ανδρέας Αθανασόπουλος και Χαρά Παππά.

H τρίτη καλεσμένη του live shopping event, η Γεωργία Παντελέ, είναι μια γυναίκα που ασχολείται πρακτικά με τη μόδα: είναι fashion stylist και ντύνει celebrities. H Γεωργία παρουσίασε τις επιλογές της από τη συλλογή Tommy Jeans και έκανε προτάσεις για πολύ φρέσκους και νεανικούς συνδυασμούς, αλλά και γιορτινά looks που ξεπερνούν τα συνηθισμένα, αναδεικνύοντας το versatility της νέας συλλογής Tommy Hilfiger, που μάς επιτρέπει να φορέσουμε τα κομμάτια από το πρωί ως το βράδυ σε μία σειρά από περιστάσεις.

Cast Tommy Live
Όλη η ομάδα του 2ου Live Shopping Event Tommy Hilfiger x MissBloom.gr

Την ώρα του LIVE shopping event το κοινό μπορούσε να αγοράσει σε πραγματικό χρόνο τα προϊόντα Tommy Hilfiger μ' ένα απλό κλικ δεξιά πάνω στην οθόνη, όπου εμφανίζονταν τα εικονίδια με όλα τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που παρουσίασαν η οικοδέσποινα και οι guests. Το timing, μάλιστα, δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο αφού πλησιάζουν οι γιορτές και εκτός από προτάσεις για δώρα και ιδέες για looks, οι συμμετέχοντες στο livestreaming είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις εορταστικές αγορές τους άμεσα, εκείνη τη στιγμή. Και φυσικά, να αφήσουν τα σχόλια και τις ερωτήσεις τους.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που η Tommy Hilfiger πρωτοπορεί με την υλοποίηση ενός τόσου καινοτόμου project, που σίγουρα θα καθορίσει το μέλλον της εμπειρίας shopping και θα επανεξετάσει τον τρόπο με τον οποίο ψωνίζουμε και αλληλοεπιδρούμε με το κάθε brand", δήλωσε η κυρία Συλβή Γερογιάννη, Marketing, Communications & VM Manager Tommy Hilfiger.

Τα looks: head-to-toe Tommy Hilfiger

Τόσο η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου όσο και η Χαρά Παππά, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος και η Γεωργία Παντελέ είχαν επιλέξει για την εμφάνισή τους κομμάτια από τη χειμερινή συλλογή Tommy Hilfiger και Tommy Jeans. Μάλιστα, κρίνοντας από τα comments του κοινού, τα head-to- toe Tommy Hilfiger looks της οικοδέσποινας και των καλεσμένων κέρδισαν τις εντυπώσεις ως πολύ cozy, stylish και κυρίως ευέλικτες επιλογές.

Οι λεπτομέρειες των looks:

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου Tommy Hilfiger LIVE

H Ισμήνη Παπαβλασοπούλου φορούσε ένα μίντι πλεκτό φόρεμα Tommy Icons σε μπορντό, λευκό πουλόβερ ζιβάγκο από μαλλί και κασμίρι, δερμάτινα μποτάκια με τακούνι και είχε περασμένη χιαστί δερμάτινη τσάντα micro με γούνα shearling, όλα από τη χειμερινή συλλογή Tommy Hilfiger.

Tommy Hilfiger LIVE 2o

H Χαρά Παππά είχε επενδύσει για το σύνολό της σ' ένα πλεκτό φόρεμα signature με polo γιακά που είχε συνδυάσει με ψηλοτάκουνες μπότες από δέρμα μέχρι το γόνατο, ενώ κρατούσε μία γυαλιστερή τσάντα ώμου σε κόκκινο χρώμα, όλα από τη χειμερινή συλλογή Tommy Hilfiger.

Andreas Αθανασόπουλος Tommy Live

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος φόρεσε ένα πουλόβερ oversized με καρό μοτίβο με γκρι παντελόνι σε στενή γραμμή, είχε δέσει στη μέση του καρό πουκάμισο, ενώ ολοκλήρωσε το outfit με μποτάκια Tommy Badge Ηeritage με τρακτερωτή σόλα και σακίδιο πλάτης με επένδυση sherpa και κεντημένο μονόγραμμα, όλα από τη συλλογή Tommy Hilfiger.

Tommy Hilfiger LIVE 2o

H Γεωργία Παντελέ επέλεξε να φορέσει ένα τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή με σχέδιο κεντητά λουλούδια, που είχε συνδυάσει με hoody με λογότυπο σε νέον χρώμα και από πάνω ένα πουλόβερ με κέντημα φλοράλ, ενώ τα παπούτσια της ήταν ένα ζευγάρι δερμάτινα μποτάκια Chelsea με τρακτερωτή σόλα και είχε περάσει χιαστί τσάντα με ανάγλυφο λογότυπο σε νέον χρώμα, όλα από τη συλλογή Tommy Jeans.

Δείτε ξανά το Live Shopping Event

Το video του Live shopping event θα παραμείνει ενεργό στο tommy.com ώστε να το παρακολουθήσετε όσοι το χάσατε αλλά και όσοι θέλετε να πάρετε ιδέες για τα εορταστικά σας looks.

Μπορείτε να το δείτε και στο post του MissBloom.gr:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ