Follow us

3 trends που λατρεύουμε αυτή τη στιγμή και θα φορέσουμε τις επόμενες ημέρες

Αυτές οι τάσεις έχουν την έγκριση των απανταχού fashion editors.

3 trends που λατρεύουμε αυτή τη στιγμή και θα φορέσουμε τις επόμενες ημέρες Pixel Formula

Το πρώτο ερέθισμα μόδας για την κάθε μία είναι εντελώς διαφορετικό, όπως επίσης και η στιγμή που καθόρισε την λατρεία της για αυτή αλλά και την αισθητική της. Ο κοινός παράγοντας για όλες μας είναι η μόδα και η κάθε μία την μεταφράζει από τη μοναδική της σκοπιά. Παρ' όλα αυτά, έρχονται κάποιες στιγμές, που όλες οι fashion editors ανά τον κόσμο συμφωνούμε πάνω σε μερικά πράγματα. Κάποιες φορές αυτά αφορούν μία συλλογή, ένα catwalk, μία δήλωση, ένα red carpet, όπως επίσης και κάποιες τάσεις. Ειδικά φέτος, που απολαμβάνουμε περισσότερο το styling μετά την άρση των περιορισμών, όλες οι fashion editors έχουν στραμμένη την προσοχή τους στις τάσεις, τα trends που φορούν οι fashion influencers, οι εκλεκτές των σχεδιαστών αλλά και οι celebrities.

Loading...

Οι τάσεις στον πυρήνα τους υπάρχουν και ανανεώνονται με σκοπό την εξέλιξη του στιλ, του κώδικα του ντυσίματος μας, έτσι ώστε να εκφράζει την κάθε γυναίκα σήμερα, στην κοινωνία μέσα στην οποία ζει και δραστηριοποιείται. Έχουμε τονίσει πολλάκις, πως η μόδα είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας και οι αλλαγές στη δεύτερη φαίνονται στην πρώτη. Φέτος, λοιπόν, είχαμε ανάγκη από λάμψη, από εκκεντρικότητα και συγχρόνως ρομαντισμό και αυτά μας έδωσε η βιομηχανία της μόδας και τα δημιουργικά μυαλά στα πηδάλια των πιο εμβληματικών οίκων.

Loading...

4 τάσεις που στηρίζουμε αυτή την περίοδο και θα φορέσουμε τις επόμενες ημέρες

Κάνοντας τον στιλιστικό απολογισμό για την εορταστική περίοδο μετρήσαμε, μελετήσαμε και επιλέξαμε τα κομμάτια που θέλουμε να φορέσουμε στις επόμενες εμφανίσεις μας. Πιο συγκεκριμένα, ξεχωρίσαμε 3 τάσεις που χαρακτηρίζουν την ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας για το επίσημο glamorous ντύσιμο της. Ποιες είναι αυτές; Συνέχισε να σκρολάρεις και θα τις ανακαλύψεις.

1. Φιόγκοι

Όπου και αν κοιτάξουμε αυτή την περίοδο θα συναντήσουμε μικρούς, μεγάλους, βελουτέ, κεντημένους με στρας, σατινέ, μονόχρωμους, με prints φιόγκους σε κάθε fashion item. Από τα παπούτσια και τις τσάντες μέχρι τα φορέματα και τα τοπ, οι φιόγκοι είναι μία ρομαντική αναγκαιότητα για τα φετινά glamorous looks.

Loading...

2. Φτερά

Όταν τα πρωτοείδαμε στα drops των γιορτινών συλλογών, η καρδιά μας γέμισε με θετικά συναισθήματα. Ποια δεν θέλει να φορέσει ένα πουκάμισο με μανίκια, στο τελείωμα των οποίων βρίσκονται φτερά; Ποια δεν θέλει να ντυθεί με ένα τοπ με φτερά ή ένα φόρεμα διακοσμημένο στο μπούστο με αυτή την ρομαντική, πολυτελή και άκρως γιορτινή λεπτομέρεια; Εμείς έχουμε ήδη μερικά κομμάτια με φτερά και περιμένουμε πως και πως να τα φορέσουμε.

Loading...

3. Platform Heels

Ακόμη μεγαλύτερη χαρά πήραμε όταν ανακαλύψαμε πως τα ψηλοτάκουνα με τη φιάπα θα επέστρεφαν στις φετινές τάσεις. Θυμίζουν λίγο 70s αλλά έχουν την εκκεντρικότητα των 80s και έρχονται σήμερα εν έτει 2021 για να αναβαθμίσουν κάθε γιορτινό και όχι μόνο σύνολο.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ