Follow us

Vintage, Fast Fashion και Trends | Η Φωτεινή Τράκα μιλάει για τη δική της προσέγγιση στο στιλ

Η αξία της vintage μόδας όπως μας την περιγράφει η fashionista.

Foteini Traka Instagram @super.foteini

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή και τη νίκη της στο reality μόδας "My style rocks” όπου απέδειξε πως στιλ και προσωπικότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα και το ένα προέκταση του άλλου. Ωστόσο, η Φωτεινή Τράκα είναι πολύ περισσότερα από ένα κορίτσι με κομψό και προσεγμένο στιλ.

Με σπουδές στον τομέα της μόδας στο The University of Salford του Manchester και έχοντας συνεργαστεί με σχεδιαστές μόδας όπως οι Jeffrey Dodd και Tanya Taylor, οίκους όπως ο Max Mara, έχει εργαστεί σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας. Fashion editor, μοντέλο, σχεδιάστρια, illustrator. Σε παλαιότερη συζήτηση μας, η Φωτεινή Τράκα μου είχε αποκαλύψει πως το όνειρο της είναι να δημιουργήσει το δικό της, πολυδιάστατο brand και μερικά χρόνια αργότερα τα έχει καταφέρει.

Το brand της με όνομα The Brand Into The Light (www.thebranditl.com) είναι ένας χώρος συνάντησης για vintage μόδα, illustration τέχνη και editorials. Εκεί, κανείς μπορεί να βρει αυθεντικά vintage κομμάτια, κυρίως των δεκαετιών 70s-00s, αλλά και looks για στιλιστική έμπνευση.

Συνέχισε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ