Follow us

Το έξυπνο trick για εντυπωσιακές εμφανίσεις την περίοδο των Χριστουγέννων

Τέσσερα basic κομμάτια που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τον στόχο σας.

Rosie Huntington-Whiteley Splash News / Ideal Image

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι σίγουρα η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου. Τα λαμπάκια και τα στολισμένα δέντρα, το glitter και οι γιρλάντες δημιουργούν ένα γιορτινό κλίμα που μας φτιάχνει αμέσως τη διάθεση. Αυτά σε συνδυασμό με τις παγιέτες και τις πούλιες που πρωταγωνιστούν στις partywear συλλογές των brands μάς κάνουν να ονειρευόμαστε τα glam looks που θα δημιουργήσουμε στις γιορτές. Ωστόσο, όλη αυτή η λάμψη των Χριστουγέννων μπορεί εύκολα να μας παρασύρει στην υπερβολή.

Ο κόσμος του styling είναι ξανά εδώ για εμάς, ώστε να μας βοηθήσει να πετύχουμε τα πιο εντυπωσιακά, εορταστικά σύνολα χωρίς να κάνουμε στιλιστικά ατοπήματα. Σύμφωνα με τους fashion experts, το "μυστικό της επιτυχίας” είναι να δημιουργήσετε τα festive looks σας, έχοντας ως βάση ένα basic, ουδέτερο κομμάτι. Για παράδειγμα, ένα μαύρο τοπ συνδυάζεται είτε ένα μία φούστα με παγιέτες είτε με μία glittery παντελόνα ενώ ένα μαύρο παντελόνι ταιριάζει τέλεια με τα sequined τοπ και τα αγαπημένα σας party shoes.

Ο λόγος που η παραπάνω στιλιστική συμβουλή είναι τόσο σημαντική είναι επειδή αυτά τα ουδέτερα κομμάτια φέρνουν την ισορροπία σε μία εμφάνιση που περιέχει ένα statement κομμάτι. Με αυτό τον τρόπο, τα εορταστικά σύνολα σας θα χαρακτηρίζονται από αρμονία και φινέτσα.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε ποια είναι τα must have κομμάτια που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τον παραπάνω στόχο, συγκεντρώσαμε τα τέσσερα απολύτως απαραίτητα items που αξίζει να έχετε στη συλλογή σας.

#1 Μαύρο τοπ

Ένα από τα κομμάτια που θα σας φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμα την περίοδο των γιορτών, αλλά και αργότερα είναι το μαύρο τοπ. Ο λόγος είναι πως μπορείτε να το φορέσετε με άπειρους τρόπους. Συνδυάστε το με φούστες με πούλιες, με glittery παντελόνα, με blazer που είναι κεντημένο με παγιέτες. Το μαύρο τοπ θα δημιουργήσει ένα αρμονικό αποτέλεσμα στα σύνολα σας, ενώ είναι μία πολύ κομψή επιλογή ακόμα κι αν αποφασίσετε να το φορέσετε σκέτο. Απλώς με το αγαπημένο σας τζιν και ένα ζευγάρι statement παπούτσια.

Loading...

#2 Μαύρο παντελόνι

Εξίσου σημαντική αγορά είναι το μαύρο παντελόνι. Συνδυάζεται τέλεια με party tops που είναι διακοσμημένα με παγιέτες ή πούλιες και μπορείτε να το φορέσετε ακόμα και την ημέρα των Χριστουγέννων ή στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Loading...

#3 Μαύρο σακάκι

Όποια κι αν είναι η στιλιστική επιλογή σας για τις γιορτές, το μαύρο σακάκι είναι το ιδανικό πανωφόρι για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση σας. Είναι κλασικό και ταυτόχρονα πολύ σύγχρονο, δυναμικό αλλά και πολύ θηλυκό. Το μαύρο σακάκι θα πρέπει να βρίσκεται σίγουρα στη shopping list με τις εορταστικές σας αγορές.

Loading...

#4 Βελούδινο σακάκι

Την περίοδο των γιορτών, όταν δημιουργούμε μία glam εμφάνιση, ο στόχος μας είναι να αποπνέουμε κομψότητα και πολυτέλεια. Ένας από τους τρόπους για να πετύχουμε τον στόχο μας είναι τα πολυτελή υφάσματα όπως το βελούδο. Συγκεκριμένα, σας προτείνουμε να προσθέσετε στη συλλογή σας ένα βελούδινο σακάκι, το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με κάθε σας εμφάνιση.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ