Follow us

Αυτό το Barbour σετ με σκούφο και κασκόλ είναι το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για όλες τις φίλες σου

Κομψό και ιδανικό για αυτή την εποχή που έχει πολύ κρύο.

street style Pixel Formula

Αυτή την περίοδο, το μυαλό μας έχει επικεντρωθεί σε έναν συγκεκριμένο στόχο. Να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις αγορές μας στη σωστή στιγμή για τα Χριστούγεννα και να προσφέρουμε τα ωραιότερα δώρα στους αγαπημένους μας ανθρώπους. Ένα εύκολο trick για να ολοκληρώσουμε έξυπνα τις αγορές μας και να νιώθουμε σίγουρες πως έχουμε κάνει σωστές αγορές είναι να επιλέξουμε σετ δώρων με αξεσουάρ που είναι πολύ χρήσιμα την περίοδο του χειμώνα. Όπως για παράδειγμα, οι σκούφοι, τα γάντια, τα κασκόλ.

Σε μία προσπάθεια να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας, κάναμε μερικά clicks στον αγαπημένο προορισμό των γυναικών για online shopping, δηλαδή το clodist.gr και ανακαλύψαμε ένα σετ που θα εκτιμήσουν όλες οι φίλες σας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα σετ δώρου, του brand Barbour International, που περιλαμβάνει ένα σκούφο και ένα κασκόλ. Τα δύο αξεσουάρ είναι πλεκτά, σε μαύρη απόχρωση και είναι διακοσμημένα με αστέρια σε εκρού απόχρωση.

Ο λόγος που τα ξεχωρίσαμε είναι πως ένας σκούφος και ένα κασκόλ είναι δίχως αμφιβολία τα απόλυτα must have αξεσουάρ του χειμώνα, τα οποία θα κρατήσουν εσάς και τις φίλες σας ζεστές. Ταυτόχρονα, αυτά τα αξεσουάρ μπορούν να κάνουν μία εμφάνιση πιο κομψή. Το μαύρο χρώμα που έχει ο Barbour σκούφος και το κασκόλ με τις εκρού λεπτομέρειες, τα κάνει να ταιριάζουν με κάθε στιλ, κάθε εμφάνιση, ώστε να μην σας απασχολεί ιδιαιτέρως το styling.

Το δικό μας tip λοιπόν για φέτος τα Χριστούγεννα είναι να προσφέρετε στις φίλες σας ένα πρακτικό δώρο, το οποίο θα τις κρατήσει ζεστές στη χαμηλή θερμοκρασία και θα κάνει το καθημερινό τους ντύσιμο να δείχνει πιο προσεγμένο.

Το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τις φίλες σου

Αυτό το Barbour σετ με σκούφο και κασκόλ είναι το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για όλες τις φίλες σου
Γυναικείο σετ με σκούφο και κασκόλ Barbour International Clodist.gr

Γυναικείο σετ με σκούφο και κασκόλ Barbour International Clodist.gr
Γυναικείο σετ με σκούφο και κασκόλ Barbour International Clodist.gr

Θα το βρεις εδώ.

Ανακάλυψε μία τεράστια ποικιλία σε ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ στον απόλυτο προορισμό για online shopping clodist.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ