My Tommy Hilfiger wardrobe | Τα key-pieces του διαχρονικά μοντέρνου στιλ

Τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε από τη χειμερινή συλλογή Tommy Hilfiger και Tommy Jeans.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ

Υπάρχουν δυο χαρακτηριστικά που κάθε γυναίκα που ενδιαφέρεται για το στιλ της φροντίζει να διαθέτουν οι ενδυματολογικές της επιλογές: διαχρονικότητα και επικαιρότητα. Η διαχρονικότητα αναφέρεται σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που τα σχέδια τους δεν επηρεάζονται από τις περιοδικές αλλαγές στις τάσεις της μόδας και η άριστη ποιότητα τούς χαρίζει μία θέση στη ντουλάπα μας για πολλά χρόνια. Η επικαιρότητα έχει να κάνει με το ενημερωμένο στιλ, αυτό που κουβαλάει μέσα του τις τάσεις της κάθε εποχής και ανανεώνει τις εμφανίσεις μας. Το διαχρονικά μοντέρνο στιλ, επομένως, είναι ένα στοίχημα που πάντα θα απασχολεί τις fashionistas, ωστόσο υπάρχει ένας οίκος στις συλλογές του οποίου θα μπορούν να αναζητούν διαρκώς τα κομμάτια για να το πετύχουν: ο Tommy Hilfiger.

Comfort, versatility & sustainability

O οίκος Tommy Hilfiger είναι συνώνυμος της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, κι εκτός από κομμάτια που συνδυάζουν το διαχρονικό και μοντέρνο, φροντίζει να προτείνει και λύσεις που προωθούν τη βιώσιμη μόδα. Όλα τα συνθετικά υφάσματα που χρησιμοποιεί στα ρούχα του είναι κατά 80% ανακυκλωμένα και πλήρως ανακυκλώσιμα, ενώ τα περισσότερα jeans των συλλογών του Tommy Hilfiger παράγονται από 100% ανακυκλωμένο βαμβάκι. Όλοι αυτοί οι λόγοι κάνουν την Tommy Hilfiger έναν προορισμό για αγορές στον οποίο θα επιστρέφεις διαρκώς, ιδίως αν θες να δημιουργήσεις μια capsule γκαρνταρόμπα που θα σου προσφέρει τις απόλυτα κομψές λύσεις για κάθε περίσταση.

Τα κομμάτια, εξάλλου, που φιλοξενούν οι συλλογές του δημοφιλούς brand έχουν επιπλέον το χαρακτηριστικό ότι μπορούν με ελάχιστες στιλιστικές μετατροπές, να φορεθούν με διαφορετικούς τρόπους, ενώ είναι άνετα και πρακτικά χαρίζοντας τη μοναδική αίσθηση του comfort και του cozy - ιδίως στη διάρκεια του χειμώνα, που αυτή είναι απαραίτητη περισσότερο από κάθε άλλη εποχή.

Τα Key - Pieces της χειμερινής γκαρνταρόμπας

Μία αναζήτηση στις χειμερινές συλλογές Tommy Hilfiger και Tommy Jeans θα σε κάνει αμέσως να αντιληφθείς όλες τις παραπάνω αρετές που διαθέτουν τα κομμάτια που φιλοξενούν. Ειδικά για τον χειμώνα, στην Tommy Hilfiger μπορείς να βρεις κομμάτια που συνδυάζουν διαχρονικότητα και τάσεις, άνεση και στιλ, ζεστασιά και ευελιξία. Από τα φουσκωτά μπουφάν σε μοναδικά σχέδια, τα απαλά σαν χάδι πουλόβερ και πλεκτά, τα υπέροχα θηλυκά φορέματα, αλλά και τα jeans, τα τζάκετ και τις hoodies σε χρώματα που αποπνέουν νεανικότητα και ζωντάνια, τα παπούτσια που συνδυάζουν μοντέρνο design αλλά και άνεση, τις ιδιαίτερες τσάντες που διαθέτουν πρακτικότητα και μοντέρνα κομψότητα, εδώ θα βρεις τα key-pieces για να αρχίσεις να χτίζεις τη δική σου Tommy Wardrobe για τον χειμώνα.

Puffer μπουφάν

Αυτός ο χειμώνας, αλλά και κάθε χειμώνας, δεν μπορεί να περάσει χωρίς puffer μπουφάν στη ντουλάπα σου. Τα φουσκωτά μπουφάν, είτε τα μακριά είτε τα πιο κοντά, είναι η καλύτερη επιλογή για να κρατηθείς ζεστή από το κρύο χωρίς να χάσεις τίποτα από το στιλ σου.

Μακρύ φουσκωτό μπουφάν από ανακυκλωμένο νάιλον, Tommy Hilfiger.

Πουλόβερ

Χειμώνας ίσον πουλόβερ και η γκαρνταρόμπα σου δεν μπορεί να στηριχτεί σε μία μόνο επιλογή. Επένδυσε σε πουλόβερ με ποιοτικά χαρακτηριστικά που θα περάσουν το τεστ της αντοχής στον χρόνο, αλλά και σε διαφορετικά σχέδια και χρώματα για να μπορείς να τα εναλλάσσεις στις χειμερινές σου εμφανίσεις.

Πουλόβερ από οργανικό βαμβάκι, Tommy Hilfiger.

Πλεκτά φορέματα

Άλλη μια κατηγορία ενδυμάτων που διεκδικεί μια σταθερή θέση στη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα είναι τα πλεκτά φορέματα. Οι relaxed και oversized γραμμές γίνονται ιδανικές για να νιώθεις ζεστή και άνετη, ενώ με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορούν να δημιουργήσουν looks για κάθε στιγμή της ημέρας.

Πλεκτό φόρεμα από οργανικό βαμβάκι, Tommy Hilfiger.

Jeans

Καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένη χωρίς την παρουσία των jeans σ' αυτή. Τα jeans αποτελούν τη πιο πρακτική και άνετη λύση για κάθε στιγμή της ημέρας και απολαμβάνουν την αγάπη των γυναικών καθώς η ποικιλία τους σε σχέδια και γραμμές τα κάνει ιδανικά για κάθε σωματότυπο και στιλ.

Ψηλόμεσο φουσκωτό τζιν από ανακυκλωμένο denim, Tommy Hilfiger.

Hoodies

Η μπλούζα που έχουμε συνδέσει με την εφηβική ηλικία και την πρώτη νιότη, αποτελεί ωστόσο ένα διαχρονικό κομμάτι που μπορεί να υποστηρίξει casual looks σε κάθε ηλικία. Επένδυσε σε ζωντανά και νεανικά χρώματα, όπως τα νέον, ή σε κλασικές αποχρώσεις, όπως το λευκό ή το navy blue, ανάλογα με το στιλ ή τη διάθεσή σου.

Hoody από οργανικό βαμβάκι, Tommy Hilfiger.

Bonus: παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ

Καμία γκαρνταρόμπα δεν μπορεί να θεωρηθεί πλήρης χωρίς τα must-have παπούτσια, τις τσάντες που θα κρατάς κάθε στιγμή, τα αξεσουάρ που θα προσθέσουν στιλ στην εμφάνισή σου. Ένα ζευγάρι sneakers είναι ό,τι πιο comfort και πρακτικό μπορείς να φορέσεις ακόμα και με τα χειμερινά σου φορέματα και παλτό , ενώ μία τσάντα χιαστί είναι αυτή που θα κουβαλάς χωρίς να νιώθεις "φορτωμένη" όλη μέρα. Μην ξεχάσεις τα κασκόλ, τα γάντια και τους σκούφους που θα προσθέτεις κάθε φορά στις χειμερινές σου εμφανίσεις.

Sneakers με πλατφόρμα από ανακυκλωμένο πολυέστερ, Tommy Hilfiger.

Χιαστί τσάντα από ανακυκλωμένο πολυέστερ, Tommy Hilfiger.

Γάντια από οργανικό βαμβάκι, Tommy Hilfiger.

*Βρείτε τη νέα συλλογή Tommy Hilfiger στο tommy.com, στα ομώνυμα καταστήματα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.