Follow us

Αυτές οι Tsakiris Mallas γόβες ταιριάζουν με όλα τα εορταστικά looks και δεν θα πονέσουν τα πόδια σου

Η αγορά που αξίζει να κάνεις πριν τα Χριστούγεννα.

Αυτές οι Tsakiris Mallas γόβες ταιριάζουν με όλα τα εορταστικά looks και δεν θα πονέσουν τα πόδια σου Couresy of Tsakiris Mallas

Ποια είναι τα συστατικά του τέλειου festive look; Αρχικά, χρειάζεται να επιλέξεις τα ρούχα που θα φορέσεις την ημέρα των Χριστουγέννων ή στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τα αξεσουάρ. Καλσόν, λαμπερά κοσμήματα, ακόμα και head pieces θα σε βοηθήσουν να προσθέσεις περισσότερη λάμψη στο σύνολο σου. Το item που θα κάνει upgrade και θα ολοκληρώσει με τον πιο chic τρόπο την εμφάνιση σου είναι τα παπούτσια που θα επιλέξεις. Γόβες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα, τα party shoes μπορούν άνετα να είναιοι πρωταγωνιστές του look σου, αρκεί να κάνεις την κατάλληλη επιλογή.

Οι must have γόβες που ταιριάζουν με τα πάντα

Ρίχνοντας μία ματιά στη νέα συλλογή της ελληνικής εταιρείας υποδημάτων, Tsakiris Mallas, ξεχωρίσαμε ένα ζευγάρι γόβες που είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για τις γιορτές. Πρόκειται για γόβες, οι οποίες έχουν τετράγωνο τακούνι και λουρί που δένει γύρω από τον αστράγαλο. Μπορείς να τις βρεις σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα, όπως το μαύρο, το φούξια, το σκούρο πράσινο και το μπλε, ώστε να επιλέξεις το ιδανικό ανάλογα με το σύνολο που θα φορέσεις. Τα λουριά που δένουν γύρω από τον αστράγαλο, κολακεύουν πολύ τα πόδια.

Οι εν λόγω γόβες μάλιστα ταιριάζουν τόσο με φούστες όσο και με φορέματα, συνεπώς μπορείς να τις φορέσεις με ό,τι κι αν αποφασίσεις. Πέρα από το κλασικό μαύρο χρώμα που συνδυάζεται με κάθε festive σύνολο, ακόμα και τα τρία έντονα χρώματα συνδυάζονται πιο εύκολα από ό,τι πιστεύεις.

Γιατί είναι τόσο άνετες;

Ο βασικότερος λόγος που ξεχωρίσαμε τις εν λόγω γόβες -εκτός από τον κομψο σχεδιασμό τους- είναι το τακούνι τους. Το τετράγωνο σχήμα του τακουνιού καθιστά τις γόβες πιο σταθερές και άνετες, ώστε να μη νιώθεις άβολα ακόμα κι αν τις φοράς και χορεύεις όλο το βράδυ.

Τα party shoes της σεζόν

Σατέν γόβες Tsakiris Mallas

Σατέν γόβες Tsakiris Mallas

Σατέν γόβες Tsakiris Mallas

Σατέν γόβες Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ