Follow us

Η ολόσωμη φόρμα της Ελένης Φουρέιρα βγήκε από τα όνειρα μας | Τα σχέδια που θα φορέσουμε

Και όμως βρήκαμε την ολόσωμη φόρμα της στα Bershka, Stradivarius και Pull & Bear.

Η ολόσωμη φόρμα της Ελένης Φουρέιρα βγήκε από τα όνειρα μας | Τα σχέδια που θα φορέσουμε NDP

Η Ελένη Φουρέιρα έχει γνωρίσει διεθνή καταξίωση τα τελευταία χρόνια, καθώς το ένα τραγούδι της μετά το άλλο ανάγεται σε hit και εμείς χορεύουμε ασταμάτητα στους ρυθμούς της. Η ίδια, μάλιστα, έχει εξελίξει και το προσωπικό της στιλ, ενώ του τελευταίους μήνες έχει προσθέσει στην γκαρνταρόμπα της τα must have των τάσεων που φέρουν την υπογραφή εμβληματικών οίκων. Ανάμεσα τους θα ξεχωρίσουμε τα Versace ρούχα και παπούτσια, τα Prada και Valentino αξεσουάρ, ενώ την καρδιά μας έκλεψαν τα κομμάτια από το video clip για το τραγούδι ''Το Αεράκι'' που φέρουν την υπογραφή του Jean Paul Gaultier. ''Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει ένα κορίτσι;'', αναρωτιόμαστε καθώς κοιτάμε την συλλογή των ρούχων της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Loading...

Η απάντηση στην ερώτηση μας ήρθε όταν είδαμε την πρόσφατη εμφάνιση της στη φετινή διοργάνωση των MadWalk, του θεσμού που ενώνει τη μουσική με τη μόδα και το αποτέλεσμα δεν απογοητεύει ποτέ. Η Ελένη Φουρέιρα άνοιξε το show μαζί με την τραγουδίστρια Evangelia τραγουδώντας μία διασκευή του κομματιού του ''Fotia'', που αρχικά τραγούδησε η δεύτερη. Για αυτό το act η Ελένη Φουρέιρα φόρεσε μία ολόσωμη φόρμα που έκλεψε τις καρδιές μας.

Loading...

Η Ελένη Φουρέιρα με την ολόσωμη φόρμα των ονείρων μας

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή του MadWalk '21 επιλέγοντας μία μαύρη ολόσωμη φόρμα σε στενή γραμμή με κλειστή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι, που έφερε ευρηματικές διαφάνειες φανερώνοντας κομμάτια του σώματος της από το βελουτέ ύφασμα. Αποτελεί σχέδιο του σχεδιαστή LaQuan Smith και η ίδια το ολοκλήρωσε με εκκεντρικά κοσμήματα.

Loading...

Η ολόσωμη φόρμα, που μας θυμίζει τα 90s σχέδια του οίκου Mugler, έκλεψε κυριολεκτικά τις καρδιές μας. Έτσι, βάλαμε σκοπό να βρούμε παρόμοια σχέδια με μεγαλύτερη στιλιστική ευελιξία για να αναδημιουργήσουμε το look της Ελένης Φουρέιρα στις βραδινές εξόδους και τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψει τις ολόσωμες φόρμες που θυμίζουν την εμφάνιση της τραγουδίστριας.

Βελούδινη ολόσωμη φόρμα με τούλι, Bershka

Σατινέ ολόσωμη φόρμα με cut-outs, Pull & Bear

Βελούδινη ολόσωμη φόρμα με ζώνη στη μέση, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ