Follow us

Red is the new black | Πώς θα φορέσεις σωστά το πιο γιορτινό χρώμα

Πρόσθεσε περισσότερο κόκκινο στις εμφανίσεις σου.

street style Pixel Formula

Συμβολίζει τη χαρά, το πάθος, την αγάπη, τη λαμπρότητα, τη γιορτή. Το κόκκινο είναι το ιδανικό χρώμα για την περίοδο των γιορτών αφού έχει την ικανότητα να μας βάζει αμέσως σε μία χαρούμενη διάθεση. Φυσικά είναι το κόκκινο είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να προσθέσετε περισσότερη ένταση στις εορταστικές εμφανίσεις σας.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικά φέτος τον χειμώνα, που τα έντονα χρώματα έχουν την τιμητική τους, το κόκκινο είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Είτε σε μονοχρωματικά σύνολα είτε με τη βοήθεια των αξεσουάρ, οι fashionistas έχουν δείξει την προτίμηση τους στο χρώμα που αναβαθμίζει το sexiness και τα θετικά vibes στο στιλ μας.

Πώς φορούν το κόκκινο οι fashion experts

Για την ημέρα των Χριστουγέννων, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ή την πρώτη ημέρα του χρόνου, ένα κόκκινο φόρεμα είναι ιδανικό. Mini, midi ή maxi, από βελούδο ή δαντέλα, σε bold ή σκούρους τόνους, το κόκκινο φόρεμα είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε αυτή την περίοδο. Εξίσου κομψό όμως είναι και το κόκκινο κοστούμι που συνδυάζει κομψότητα και θηλυκότητα. Εναλλακτικά, σας προτείνουμε να προσθέσετε μικρές, κόκκινες πινελιές στα εορταστικά σύνολα σας. Ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες, κόκκινα γάντια ή ένα κόκκινο lingerie top είναι σίγουρα must.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ