Follow us

Τι φόρεσαν οι πρωταγωνίστριες του Greece's Next Top Model στον χθεσινό τελικό

Μετά από πολλές δοκιμασίες, αμέτρητα ''clicks'' το ριάλιτι μόδα έλαβε τέλος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

GNTM

Μετά από πολλές δοκιμασίες, αμέτρητα ''clicks'', συναισθήματα, σύνολα και concepts χθες το βράδυ το ριάλιτι μόδας, που ανακηρύσσει το επόμενο μεγάλο ελληνικό μοντέλο, έλαβε τέλος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Το βράδυ της Δευτέρας ο τελικός του Greece's Next Top Model έλαβε χώρα με τους τρεις φιναλίστ να δίνουν τους καλύτερους εαυτούς τους, σώμα και ψυχή, για να κερδίσουν τον πολυπόθητο τίτλο και το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού μόδας. Στο τέλος της ανατρεπτικής, γεμάτης έντασης βραδιάς, ωστόσο, το μοντέλο που κέρδισε τις εντυπώσεις, τις καρδιές του κοινού και τις βαθμολογίες των κριτών ήταν η αμφιλεγόμενη Κυβέλη Χατζηευστρατίου, η οποία άφησε στη δεύτερη θέση την Όλγα Ντάλα και στην τρίτη θέση Κωνσταντίνο Τσαγκάρη.

Loading...

Αυτό βέβαια που ξεχώρισε για εμάς από τον τελικό του ριάλιτι ήταν οι εμφανίσεις των πρωταγωνιστών. Συνηθίζεται σε κάθε τελικό, άλλωστε, τόσο τα μέλη της κριτικής επιτροπής όσο και οι διαγωνιζόμενοι να επιλέγουν εκκεντρικά και glamorous σύνολα κλείνοντας τον κύκλο του ριάλιτι με μία λαμπερή διάθεση. Έτσι, και χθες οι πρωταγωνιστές του ριάλιτι φόρεσαν τα καλά τους και μαγνήτισαν τα βλέμματα.

Ας τα δούμε αναλυτικά παρακάτω...

GNTM 4 | Τα glamorous looks του τελικού του ριάλιτι

Η παρουσιάστρια και κριτής του ριάλιτι, το επιτυχημένο μοντέλο Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, επέλεξε μία μάξι see-through δημιουργία της Celia Kritharioti κεντημένη με κρύσταλλα Swarovski, που αγκάλιαζε μοναδικά τη σιλουέτα της. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με nude πέδιλα.

Loading...

Αξίζει να αναφέρουμε πως σε μία από τις δοκιμασίες του τελικού τόσο η ίδια όσο και οι διαγωνιζόμενοι φόρεσαν δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ξεχώρισε με ένα μάξι στράπλες φόρεμα με διχρωμία και layers από τούλι.

Τι φόρεσαν οι πρωταγωνίστριες του Greece's Next Top Model στον χθεσινό τελικό

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί γνωστή για το cool στιλ της φόρεσε μία κόκκινη δημιουργία η οποία ήταν ένα μοντέρνο two-piece με δερμάτινη όψη σε στενή γραμμή με έντονες γωνίες στο πάνω μέρος, που είχε δημιουργήσει ο Sotiris Georgiou. Η κριτής και fashion insider το συνδύασε με κόκκινες μυτερές γόβες.

Loading...

Από την άλλη πλευρά οι δύο διαγωνιζόμενες που έφτασαν στην τελική τριάδα επέλεξαν εξίσου εκκεντρικές εμφανίσεις που έφεραν την υπογραφή του Άγγελου Μπράτη . Η νικήτρια φόρεσε μία μάξι μωβ δημιουργία με διαφάνειες σε αέρινη σιλουέτα και με halter λαιμόκοψη. Η Όλγα Ντάλα φόρεσε μία επίσης μάξι δημιουργία με βαθύ ''V'' ντεκολτέ,η οποία ήταν γεμάτη παγιέτα. Το φόρεμα της έφερε μία μωβ ζώνη στη μέση και ήταν backless.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ