Follow us

15 κομψά looks για να καλωσορίσεις με λάμψη το 2023

Τι θα φορούσε μία fashionista την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς;

leonie hanne Splash News / Ideal Image

Είναι το σύνολο που ανυπομονούμε να φορέσουμε περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα. Είναι εκείνο που θα μας βοηθήσει να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με τον πιο λαμπερό και glam τρόπο. Ο λόγος για το σύνολο που θα φορέσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά και την πρώτη ημέρα του χρόνου. Όποια κι αν είναι τα σχέδια σου για το τελευταίο βράδυ του χρόνου, ο στόχος είναι ένας. Να αποχαιρετήσεις και να υποδεχτείς τη νέα χρονιά, νιώθοντας η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Ακριβώς σε αυτό θα σε βοηθήσει ο κόσμος του styling.

Διαβάστε Επίσης

Οι επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι πολλές και πολύ διαφορετικές, ώστε να καταλήξεις στην ιδανική επιλογή για εσένα με βάση το προσωπικό σου στιλ. Εάν προτιμάς τη διακριτική πολυτέλεια και τις διαχρονικές επιλογές, ένα κοστούμι είναι σίγουρα μία πολύ καλή επιλογή. Πρόσθεσε περισσότερη λάμψη με τη βοήθεια των αξεσουάρ. Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα ζευγάρι party shoes είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Σε περίπτωση όμως που θέλεις να είσαι η party queen του ρεβεγιόν, οι παγιέτες, οι πούλιες και το glitter σε φορέματα, tops, κοστούμια και παντελόνες είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Εξίσου καλή επιλογή είναι και τα mini φορέματα με puff sleeves σε έντονες, metallic αποχρώσεις όπως το μπλε ή το φούξια.

Διαβάστε Επίσης

Αυτό που χρειάζεται να έχεις σίγουρα στο νου σου όσο δημιουργείς το look της Πρωτοχρονιάς είναι να διατηρήσεις την ισορροπία στο τελικό αποτέλεσμα. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν αρκετά τα basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Για παράδειγμα, εάν θέλεις να φορέσεις ένα τοπ με παγιέτες, μονόχρωμες ή πολύχρωμες, προτίμησε να το συνδυάσεις με μαύρο παντελόνι, κοστούμι ή κάποια φούστα.

Η έμπνευση που χρειάζεσαι για το look της Πρωτοχρονιάς

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ