Follow us

Η τσάντα που δεν λείπει από τη γκαρνταρόμπα των Γαλλίδων

Βρήκαμε την τσάντα που κρατούν οι πιο κομψές γυναίκες αυτή την περίοδο.

Η τσάντα που δεν λείπει από τις γκαρνταρόμπες των Γαλλίδων Pixel Formula

Μεταξύ των Χριστουγεννιάτικων διακοσμήσεων, την αγορά δώρων και το εορταστικό styling περάσαμε αρκετή ώρα τόσο στα φυσικά καταστήματα των fashion brands όσο και στα e-shops τους. Έτσι, είδαμε κάθε κομμάτι των χειμερινών συλλογών τους ανακαλύπτοντας μεταξύ άλλων και την τσάντα που δεν αποχωρίζονται αυτή τη στιγμή οι Γαλλίδες. Ο λόγος για την crossbody τσάντα του Mango, που κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις, μαύρο και ταμπά, και έχει δημιουργηθεί από δερματίνη, ενώ φέρει μία απολύτως προσιτή τιμή.

Γιατί την λατρεύουν οι Γαλλίδες και θα την φορέσουμε και εμείς

Η εν λόγω τσάντα διαφέρει αρκετά από τις τάσεις της σεζόν και είναι εδώ για να μας συνοδεύσει στις καθημερινές εμφανίσεις μας. Μπορεί η μόδα να επιβάλλει έντονα χρώματα, παγιέτα, στρας και μαξιμαλιστική διάθεση, όμως, τόσο εμείς όσο και οι Γαλλίδες ιέρειες του στιλ έχουμε ανάγκη από μία πιο ήσυχη και πάνω από όλα ευέλικτη επιλογή. Γιατί, όμως, αυτή η τσάντα δεν λείπει από καμία γκαρνταρόμπα και κατ' επέκταση εμφάνιση των πιο κομψών γυναικών στον κόσμο;

1. Είναι απλή και μπορούν να τη συνδυάσουν με κάθε τους σύνολο. Δεν φέρει pop αποχρώσεις και έτσι δεν τις δεσμεύει στους στιλιστικούς συνδυασμούς τους.

2. Το σχέδιο της είναι συνώνυμο με την άνεση. Οι cross body ή χιαστί τσάντες επιτρέπουν ελευθερία στην κίνηση, καθώς και στη μετακίνηση. Μην ξεχνάς πως πολλές Γαλλίδες χρησιμοποιούν στην καθημερινότητα τους το ποδήλατο, ενώ και στις βραδινές εξόδους θα προτιμήσουν να χορέψουν από το να κρατούν μία τσάντα.

3. Η αισθητική της τσάντα έχει μια ρετρό διάθεση, έναν διαχρονικό χαρακτήρα και έτσι την κάνει ακαταμάχητη σε αυτές τις γυναίκες που το στιλ τους απομακρύνεται από τις εφήμερες τάσεις.

Η τσάντα που δεν λείπει από τη γκαρνταρόμπα των Γαλλίδων
τσαντα2

Θα βρεις την αγαπημένη τσάντα των Γαλλίδων εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ