Follow us

Hogan 3-R | Η νέα συλλογή του brand είναι φτιαγμένη με αγάπη και σεβασμό προς το περιβάλλον

Τα αθλητικά που δημιουργήκαν από ανακυκλωμένα υλικά.

MissBloom TEAM
Hogan 3-R | Η νέα συλλογή του brand είναι φτιαγμένη με αγάπη και σεβασμό προς το περιβάλλον Courtesy of Hogan

Η νέα συλλογή Hogan 3-R είναι φτιαγμένη με αγάπη προς τη Γη και τους ανθρώπους που την κατοικούν και περιλαμβάνει αθλητικά παπούτσια φτιαγμένα από ανακυκλωμένα υλικά.

Περιβαλλοντική συνείδηση σημαίνει να πιστεύουμε σε καινοτόμους τρόπους παραγωγής που χρησιμοποιούν με υπευθυνότητα τους διαθέσιμους φυσικούς πόρους, που αφήνουν στο περιβάλλον λιγότερα απόβλητα, ενώ την ίδια στιγμή δημιουργούν πολύτιμα και ανθεκτικά προϊόντα. Σημαίνει, επίσης, να ενθαρρύνουμε νέους τρόπους και διαδρομές που στηρίζουν ποιότητα, λειτουργικότητα και αισθητική, σεβόμενα την ίδια στιγμή, την κληρονομία του brand, της τάσεις και τη φιλοσοφία της διαχρονικότητας, η οποία αποτελεί μια ειλικρινή έκφραση βιωσιμότητας.

Τα στοιχεία αυτά αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των αξιών της Hogan."Ένα δυνατό περιβαλλοντικό κολάζ" είναι ο τίτλος του videoclip από τον Quentin Jones για τη Hogan. Μέσα από μια δυναμική αφήγηση και μία μοντέρνα εκδοχή του σουρεαλισμού, ο Βρετανός καλλιτέχνης παρουσιάζει ένα δυναμικό κολάζ της φύσης και των χρωμάτων.

Hogan 3-R | Η νέα συλλογή του brand είναι φτιαγμένη με αγάπη και σεβασμό προς το περιβάλλον

Τα highlights της συλλογής

Genderless, χαλαρά και σύγχρονα. Το πρώτο κεφάλαιο του Hogan-3R παρουσιάζει βασικά αλλά εξαιρετικά πολυμορφικά αθλητικά παπούτσια τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με το vibe και τον ρυθμό κάθε παγκόσμιας μητρόπολης.

Courtesy of Hogan2

Το πάνω μέρος του Hogan-3R αθλητικού είναι φτιαγμένο από ένα ιδιαίτερο μείγμα από αναγεννημένα δέρματα και ανακυκλωμένο πλαστικό και το εξαιρετικά ελαφρύ εξωτερικό μέρος είναι 3D printed από υλικά βιομηχανικών αποβλήτων. Το χαρακτηριστικό ‘H’ λογότυπο απλώνεται στο πάνω μέρος του υποδήματος.

Courtesy of Hogan

*Ανακαλύψτε το Hogan 3R στην ομώνυμη Hogan Boutique (Αναγνωστοπούλου 4, Κολωνάκι) και στα καταστήματα Kalogirou.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ