Follow us

H Lapin House σε ταξιδεύει στο εργοστάσιο του Άγιου Βασίλη

Τα καταστήματα της Lapin House μεταμορφώνονται σε cozy σαλέ.

MissBloom TEAM
Ο Άγιος Βασίλης έφτασε στη Lapin House Courtesy of Lapin House

Η ομάδα της Lapin εμπνέεται από τις χιονισμένες βουνοκορφές και μετατρέπει τα καταστήματα της και το lapinkids.com στο πιο "cozy" σαλέ για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας.

Με μια επίσκεψη στο κοντινότερο κατάστημα Lapin House ή μόλις με ένα απλό "click" στο lapinkids.com θα ταξιδέψετε στο εργοστάσιο του Άγιου Βασίλη! Πολλά Polo Ralph Lauren πουλοβεράκια με την Polo Bear (που φέτος γιορτάζει τα 20α γενέθλιά της), χρωματιστά καλτσάκια, Moncler σκουφάκια και τα δημοφιλή UGG μποτάκια περιμένουν να συντροφεύσουν τους μικρούς μας φίλους στις χειμερινές τους περιπέτειες. Αλλά και τα ωραιότερα Lapin House φορεματάκια, DKNY παλτό και Hugo Boss παιδικά κουστούμια που θα κάνουν τα παιδιά σας να ξεχωρίσουν στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

H Lapin House σε ταξιδεύει στο εργοστάσιο του Άγιου Βασίλη

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τα πιο ωραία δώρα του Άγιου Βασίλη από το Imaginarium. Αλογάκια, αυτοκινητάκια, κούκλες, καράβια, τηλεσκόπια, πατίνια και ποδήλατα είναι μερικά μόνο από τα δώρα που θα περιμένουν τις μικρές κυρίες και τους μικρούς κυρίους κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Courtesy of Lapin House

Επισκεφτείτε κι εσείς το lapinkids.com ή το κοντινότερο Lapin House κατάστημα και μπείτε στη μαγεία των γιορτών.

Tips που θα λατρέψετε:

Χριστουγεννιάτικα στολίδια Mamas & Papas όπως η συλλεκτική χριστουγεννιάτικη μπάλα για τα πρώτα γενέθλια του μωρού σας, αρωματικά χώρου και κεριά, κάλτσες για το τζάκι και υπέροχες κούπες για ζεστή σοκολάτα με μπαχαρικά, θα ολοκληρώσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα του σπιτιού

Κι επειδή τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακή γιορτή, εδώ θα βρείτε το αγαπημένο καρό lm του μπαμπά και το καφέ δερμάτινο Ralph Lauren πορτοφόλι για ψιλά που είχε δει στη βιτρίνα η μαμά.

Courtesy of Lapin House

Η χριστουγεννιάτικη εμπειρία αγορών στη Lapin House ολοκληρώνεται με μία γιορτινή κάρτα, ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γλειφιτζούρι και φυσικά με ένα Magic Ticket to North Pole Full of Love, μια μικρή πράξη αγάπης από παιδί σε παιδί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ