Αυτά τα Camel Active αξεσουάρ θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις το κρύο με στιλ

Τα αξεσουάρ που θα σε κάνουν να αγαπήσεις περισσότερο τον χειμώνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Ο κόσμος της μόδας έχει πάντα τις απαντήσεις σε κάθε στιλιστικό ζήτημα που μας απασχολεί. Πώς θα δημιουργήσουμε τους πιο κομψούς συνδυασμούς, τι χρειάζεται να αποφεύγουμε, ποιες γραμμές μας κολακεύουν, πώς θα αντιμετωπίσουμε τις καιρικές συνθήκες με στιλ. Ειδικά, αυτό το τελευταίο ζήτημα μας απασχολεί ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που η θερμοκρασία είναι ιδιαίτερα χαμηλή και χρειάζεται να προστατευτούμε χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στο στιλ μας.

Εκτός από τα ζεστά πουλόβερ, τα πανωφόρια με επένδυση και το layering που είναι οι πολύτιμοι φίλοι μας για τον χειμώνα, τα αξεσουάρ είναι επίσης ένας έξυπνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε από το κρύο. Καπέλα, σκούφοι, γάντια και κασκόλ αναλαμβάνουν να μας βοηθήσουν ώστε να αντιμετωπίσουμε τη χαμηλή θερμοκρασία ενώ ταυτόχρονα νιώθουμε κομψές και καλοντυμένες.

Τα must have αξεσουάρ του χειμώνα

Σε περίπτωση που σκέφτεσαι να ανανεώσεις τη συλλογή σου και αναρωτιέσαι ποιες είναι οι καλύτερες αγορές που μπορείς να κάνεις, το clodist.gr, είναι ο ιδανικός προορισμός για online shopping για να βρεις ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Κάνοντας μερικά clicks στο section με τα αξεσουάρ, ανακαλύψαμε δύο items που σίγουρα αξίζουν μία θέση στη χειμερινή γκαρνταρόμπα σου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα κασκόλ και ένα ζευγάρι γάντια σε ένα από τα πιο κομψά μοτίβα, δηλαδή το ριγέ.

Το Camel Active κασκόλ είναι σε πολύχρωμο ριγέ μοτίβο, η απαλή υφή του θα αγκαλιάζει τον λαιμό σου, ενώ το πλούσιο μήκος του θα σε κάνει να νιώθεις άνετα. Όσον αφορά στις αποχρώσεις, το συγκεκριμένο κασκόλ έχει χρώματα όπως το μπεζ, το μαύρο, το λευκό και το μπλε, γεγονός που σημαίνει πως ταιριάζει με τα πάντα. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τα Camel Active γάντια που θα βρεις επίσης στο clodist.gr, τα οποία θα ολοκληρώσουν με τον πιο cozy τρόπο τα χειμερινά σύνολα σου.

Τα must have αξεσουάρ του χειμώνα

Γυναικείο κασκόλ ριγέ Camel Active Clodist.gr

Θα το βρεις εδώ.

Γυναικεία γάντια Camel Active Clodist.gr

Θα τα βρεις εδώ.

Ανακάλυψε μία τεράστια ποικιλία σε ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ στον απόλυτο προορισμό για online shopping clodist.gr.