Follow us

Xmas Gifting | Δώρα με τη φινέτσα της Longchamp

Όσα μπορείτε να προσφέρετε σε αγαπημένα πρόσωπα για τα Χριστούγεννα.

Δώρα τσάντες Longchamp Courtesy of Longchamp

Longchamp σημαίνει φινέτσα, και μάλιστα γαλλική. Και οι συλλογές της δεν θα μπορούσαν παρά να γίνουν ο ιδανικός προορισμός για τα δώρα που θα προσφέρετε αυτά τα Χριστούγεννα. Iconic τσάντες και μοναδικά αξεσουάρ έχουν μόνο έναν σκοπό: να κάνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα ευτυχισμένα.

Xmas Gifting: τα δώρα

Αν αναρωτιέστε ακόμα ποια τσάντα να διαλέξατε για δώρο που θα προσφέρετε στις fashionistas της ζωής σας, οι δημοφιλείς σειρές της Longchamp σας έχουν τις επιλογές.

Αρχικά, μπορείτε να διαλέξετε την Brioche, τη μοντέρνα τσάντα της Longchamp με το χαρακτηριστικό τετράγωνο κούμπωμα και τη συρόμενη μεταλλική αλυσίδα, που επιτρέπει να την φορέσουμε στον ώμο ή χιαστί. Μάλιστα, η Brioche έρχεται σε έκδοση bijou, που την κάνει ιδανική για βραδινές εμφανίσεις, αφού είναι καλυμμένη με αστραφτερές μαύρες πούλιες και σκούρο ασημί υλικό, ενώ ένα ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος της είναι κατασκευασμένο από καπιτονέ, μεταλλικό ασημί δέρμα για κομψότητα που μπορεί να υποστηρίξει all day εμφανίσεις. Στο μεταξύ, έχετε και την πολύ σύγχρονη εκδοχή της Brioche με σμαραγδί και λευκό, από μαλακό δέρμα και με γραφικό ζιγκ-ζαγκ γύψο, μια τσάντα που γίνεται ιδανική και για γιορτινές εμφανίσεις αλλά και για να την κρατήσετε την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Xmas Gifting | Δώρα με τη φινέτσα της Longchamp
Brioche Longchamp.

tsa
Brioche Longchamp.

Εκτός από τη Brioche, δυο ακόμα διάσημες τσάντες Longchamp προσφέρονται για να γίνουν τα δώρα που θα πάρουν θέση κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Για κάθε πολυάσχολη και δραστήρια φίλη σας, θα μπορούσατε πάντα να καταφύγετε στη επιλογή της πιο κομψής πρακτικής τσάντας, της Mailbox από τη Longchamp, που γίνεται ο αχώριστος σύντροφός των καθημερινών looks. Ενώ και οι τσάντες Longchamp 3D προσφέρουν ασυναγώνιστη κομψότητα και λειτουργικότητα που θα συναρπάσει κάθε δυναμική γυναίκα.

tsanta
Mailbox Longchamp.

tsanta
Longchamp 3D

More Gifts

Στη συλλογή Longchamp, βεβαίως, θα ανακαλύψετε και αξεσουάρ που γίνονται ιδανικά δώρα για τα Χριστούγεννα, όπως μεταξωτά φουλάρια, με υπέροχα prints, αλλά και σούπερ σικ pochettes που μπορείτε να χωρέσετε μέσα στην τσάντα σας ή να κρατήσετε αυτόνομα σ' ένα σύνολο.

tsanta
Pochettes Mailbox Longchamp.

tsanta
Φουλάρι, Longchamp.

*Τις τσάντες και τα αξεσουάρ της Longchamp θα ανακαλύψετε στο www.digalakis.com/longchamp, στην boutique Longchamp, καθώς και στα καταστήματα Digalakis.

Boutique Longchamp: Βουκουρεστίου 6

Digalakis Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 5A

Digalakis Kηφισιά: Παναγίτσας 6

Digalakis Λευκωσία: Κουμανούδη 1Α

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 00 88 000

Πηγή: harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ