Follow us

Αυτά είναι τα αγαπημένα παπούτσια της Δούκισσας Νομικού για τις βραδινές εξόδους

Το σχέδιο που μεσουρανεί στις τάσεις και το στιλ των fashionistas.

Δούκισσα Νομικού

Μπορεί τα Χριστούγεννα να πέρασαν, όμως, μπροστά μας βρίσκονται η Πρωτοχρονιά και πολλές βραδινές εξόδους. Με λίγα λόγια το party dressing δεν θα τελειώσει και όπως φαίνεται από την γκαρνταρόμπα μας, χρειαζόμαστε πολλή έμπνευση. Μερικές φορές μπορεί να έχουμε αμέτρητα ρούχα, ποικιλία στα χρώματα, τις υφές και τη διάθεση στη συλλογή μας, όμως, μάς λείπουν οι style combos, οι συνδυασμοί που θα αξιοποιήσουν κάθε κομμάτι. Για να τους βρούμε ξεχυθήκαμε σε μία ατέλειωτη αναζήτηση και κάπως έτσι βρεθήκαμε στον προσωπικό λογαριασμό του μοντέλου, παρουσιάστριας και σχεδιάστριας κοσμημάτων Δούκισσας Νομικού αγναντεύοντας... τα παπούτσια της. Η αλήθεια είναι, πως δεν κοιτούσαμε γενικά αλλά ειδικά, σε ένα σχέδιο που θα είναι η ιδανική προσθήκη του party dressing.

Dutchess loves shoes

Ο λόγος για τα παπούτσια στην παρακάτω ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού, που αποτελούν την ενσάρκωση των ονείρων μας. Είναι ροζ, έχουν ψηλό τακούνι, είναι διακοσμημένα με στρας και φέρουν έναν ρομαντικό φιόγκο. Μπορούμε να ζητήσουμε περισσότερα; Η Δούκισσα Νομικού τα βρήκε στη χειμωνιάτικη συλλογή της Envie Shoes και τα φόρεσε στις Χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις της. Όπως θα δεις παρακάτω, στο πρώτο look τα συνδύασε με ένα μίνι μαύρο φόρεμα και στο δεύτερο με ένα μπλε σύνολο, δείχνοντας μας πως μπορούμε να συνδυάσουμε τα χρώματα μαζί και να δημιουργήσουμε ακόμα πιο ενδιαφέρουσες εμφανίσεις. Η απόχρωση των παπουτσιών, άλλωστε, είναι και η τέλεια ευκαιρία να διαφοροποιήσουμε τα μαύρα βραδινά σύνολα.

Loading...

Αυτή, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη Δούκισσα Νομικούς με τα συγκεκριμένα υποδήματα της Envie Shoes. Η ίδια τα είχε φορέσει και στο κόκκινο χαλί των MadWalk '21 συνδυασμένα με ένα φλοράλ μίντι strapless φόρεμα του Βασίλη Ζούλια.

Loading...

Τα παπούτσια αυτά κυκλοφορούν από την Envie Shoes σε 3 αποχρώσεις: Φούξια, μαύρο και φυστικί. Θα τα βρεις εδώ.

Αυτά είναι τα αγαπημένα παπούτσια της Δούκισσας Νομικού για τις βραδινές εξόδους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ