Follow us

Festive outfits | 8 ιδέες για βραδινό ντύσιμο για κάθε στυλ

Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλήξει ακόμα στα κομμάτια που θα επιλέξεις, σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς.

Bill Cost

Στην τελική ευθεία για τις γιορτές και είναι φυσικό να επικρατεί αναβρασμός και ανυπομονησία. Ανυπομονησία για τα ρεβεγιόν, τις συναντήσεις με τους αγαπημένους μας – πάντα με προσοχή -, τα συγκλονιστικά εδέσματα των τραπεζιών και το ένα ποτηράκι παραπάνω κρασί – μέρες που είναι -.

Για εμάς τις γυναίκες βέβαια, η ανυπομονησία δεν περιορίζεται μόνο στα παραπάνω, αλλά έχει να κάνει και με τα ρούχα που θα επιλέξουμε να εμφανιστούμε στην εκάστοτε περίσταση. Είναι άλλωστε ευρέως γνωστό, ότι όταν μία γυναίκα νιώθει άνετα και όμορφα μέσα σε αυτά που φοράει, τότε κυριολεκτικά μπορεί να λάμψει.

Τέτοια κομμάτια έψαχνα κι εγώ – ναι είμαι λίγο της τελευταίας στιγμής αλλά έχω άστρο – και η καλή μου τύχη, έφερε στον δρόμο μου την Bill Cost. Ένα ελληνικό brand που καλύπτει όλα τα γούστα και μπορεί να ντύσει μία γυναίκα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μία γρήγορη ματιά ήταν αρκετή για να εντοπίσω τα 8 αγαπημένα μου και άκρως festive κομμάτια, τα οποία θα με βγάλουν ασπροπρόσωπη στα εορταστικά μου καλέσματα.

Ας ρίξουμε μία ματιά παρακάτω:

Festive outfits | 8 ιδέες για βραδινό ντύσιμο για κάθε στυλ

Φόρεμα παγιέτα με πούπουλα

Bill Cost

Βελούδινο φόρεμα με πιέτες στους ώμους

Bill Cost

Μακρύ μάλλινο παλτό

Bill Cost

Φόρεμα glitter

Bill Cost

Μίντι φούστα με πιέτες

Bill Cost

Φόρεμα εμπριμέ με βάτες στους ώμους

Bill Cost

Φόρεμα εμπριμέ με πιέτες

Bill Cost

Βελούδινο midi φόρεμα

Οι συλλογές Bill Cost είναι διαθέσιμες στα ομώνυμα καταστήματα και Corners σε Ελλάδα & Κύπρο και στο billcost.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ