Follow us

Βανδή, Μπακοδήμου, Στικούδη, Σταυροπούλου | Τι φόρεσαν στον ημιτελικό του J2US

Οι εμφανίσεις τους ήταν γεμάτες λάμψη, χάριν και της ημέρας των Χριστουγέννων.

j2us Instagram

Ο εορταστικός ημιτελικός του J2US ολοκληρώθηκε το Σάββατο, ανήμερα των Χριστουγέννων με τον πολυαναμενόμενο τελικό να πραγματοποιείται την παραμονή Πρωτοχρονιάς, 31/12.

Η βραδιά, όπως άλλωστε κάθε φορά, τα είχε όλα, μόνο που χάριν της ημέρας το show είχε μετατραπεί σε ένα τεράστιο xmas party. Οι εκπλήξεις δεν έλειψαν φυσικά, με guest κριτή τη Ναταλία Γερμανού αλλά και τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή να ερμηνεύει τις επιτυχίες της.

Βέβαια, το ενδιαφέρον μας κράτησαν αμείωτο και οι πρωταγωνίστριες της βραδιάς με τις στιλιστικές τους επιλογές. Οι Κατερίνα Στικούδη, Μαρία Μπακοδήμου, Δέσποινα Βανδή και Βίκυ Σταυροπούλου ήταν για άλλη μια φορά απαστράπτουσες, ενώ ολες τους επέλεξαν να φορέσουν super glamorous δημιουργίες που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό.

Αναζητάς ένα μικρό inspo για τις δικές σου γιορτινές εμφανίσεις φέτος; Πάρε μια ιδέα από τις λαμπερές εμφανίσεις των κυριών:

Κατερίνα Στικούδη

Η παρουσιάστρια της βραδιάς έφερε για άλλη μια φορά τη λάμψη των Χριστουγέννων στο stage. Επέλεξε μια λαμπερή μάξι τουαλέτα Dimitris Petrou σε λευκό χρώμα που είχε ένα αποκαλυπτικό κόψιμο στη φούστα, αφήνοντας να φανούν τα ατελείωτα πόδια της. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν οι silver παγιέτες στο στήθος και χαμηλά στη μέση, που αντανακλούσαν το φως κάνοντας το φόρεμα να λάμπει ακόμα περισσότερο. Οι ψηλές γόβες της ήταν στο ίδιο χρώμα με το φόρεμα ενώ τα μαλλιά της ήταν ολόισια, σε ένα λιτό και απέριττο χτένισμα για να μην βαρύνει το όλο look.

Loading...

Δέσποινα Βανδή

Αναφορικά με την κριτική επιτροπή, η Δέσποινα Βανδή πραγματοποίησε δύο (υπέροχες) εμφανίσεις. Στην πρώτη της εμφάνιση ως κριτής επέλεξε ένα πορτοκαλί off-shoulder φόρεμα με διακριτικές πτυχώσεις από την αγαπημένη της σχεδιάστρια Μαρία Κονίδη. Για την περίσταση, επέλεξε να πιάσει τα μαλλιά της σε ένα messy bun. Όταν δε ανέβηκε στο stage για να τραγουδήσει, φόρεσε μια breathtaking μάξι, μαύρη τουαλέτα με φαρδιές τιράντες και εντυπωσιακή πλάτη που την έκανε να μοιάζει με πριγκίπισσα. Τα μαλλιά της αυτή τη φορά αφέθηκαν λυτά, με έναν πολύ ανάλαφρο κυματισμό.

Βανδή, Μπακοδήμου, Στικούδη, Σταυροπούλου | Τι φόρεσαν στον ημιτελικό του J2US
Loading...

Μαρία Μπακοδήμου

Όσο για τη Μαρία Μπακοδήμου, εκείνη φόρεσε ένα silver see-through φόρεμα με κρύσταλλα Swarovski που έλαμπαν στην κάμερα. Το φόρεμα ήταν δια χειρός Άννας Βενέτη.

j2us

Βίκυ Σταυροπούλου

Και η Βίκυ Σταυροπούλου όμως έφερε τα Χριστούγεννα στο πλατό του J2US, φορώντας μια μαύρη δημιουργία με παγιέτες. Το φόρεμα επιμελήθηκε η Κατερίνα Παπανικολάου σε αποκλειστική συνεργασία με την Parabita και την έκανε να ξεχωρίσει πραγματικά. Το look ολοκληρώθηκε με ίσια μαλλιά και ασημένιους, λαμπερούς κρίκους.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ