Follow us

Πρωτοχρονιά | Από το club μέχρι το μεσημεριανό τραπέζι και τον καφέ έτσι θα φορέσεις το λευκό πουκάμισο

Τα σύνολα με πρωταγωνιστή το λευκό πουκάμισο που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Πρωτοχρονιά | Από το club μέχρι το μεσημεριανό τραπέζι και τον καφέ έτσι θα φορέσεις το λευκό πουκάμισο Pixel Formula

Το λευκό πουκάμισο υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει πάντα σε μια γυναικεία ντουλάπα. Είναι ένα κομμάτι που συνοδεύει κάθε γυναίκα στην ζωή της, καθώς αποτελεί το πιο basic ρούχο της γκαρνταρόμπας αλλά και το πιο ευέλικτο ταυτόχρονα. Το λευκό πουκάμισο μπορεί να ταιριάξει απόλυτα με ένα casual outfit, office ή glam look ακόμα με ένα beachy outfit. Μάλιστα, είναι ένα από τα λίγα ρούχα που δεν έχουν το ταμπελάκι κάποιας εποχής: Δεν είναι αποκλειστικά χειμωνιάτικο και σίγουρα δεν ανήκει μόνο στο καλοκαίρι. Το συγκεκριμένο fashion item δεν βγαίνει ποτέ από την μόδα, φιγουράροντας πάντα ανάμεσα στις τάσεις, ενώ αποτελεί το key item των fashion lovers. Σήμερα, όμως, θα επικεντρωθούμε στις στιλιστικές ικανότητες του για να φορεθεί στην αλλαγή του χρόνου, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς στο τραπέζι και έπειτα στον καφέ.

Αν και θεωρείται ένα συνηθισμένο κομμάτι του office look, από τις περισσότερες γυναίκες, οι fashionistas έχουν πάντα έναν καινούργιο τρόπο να το φορέσουν, δίνοντας μια νέα πνοή σε ένα τόσο παραδοσιακό κομμάτι. Το λευκό πουκάμισο που ήρθε θεόσταλτο από την ανδρική γκαρνταρόμπα μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς τρόπους για να αντεπεξέλθει επιτυχώς στις ανάγκες του εορταστικού look.

Η ποικιλία είναι μεγάλη τόσο στις υφές και τα μεγέθη του όσο και στα σχέδια του, όπως και να έχει όμως μπορεί με το σωστό τρόπο να φέρει την ανατροπή σε οποιοδήποτε look. Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά σύνολα που μπορείς να φορέσεις από τη βραδινή διασκέδαση έως το οικογενειακό τραπέζι και τον καφέ με τους φίλους, στα οποία πρωταγωνιστής είναι το λευκό πουκάμισο.

Λευκό Πουκάμισο | Πώς θα το φορέσεις σε κάθε έξοδο της Πρωτοχρονιάς

Φορεμένο μέσα από φορέματα, με κοστούμια, τζιν αλλά και φούστες, το λευκό πουκάμισο είναι το κομμάτι που θα σου λύσει τα χέρια αυτές τις ημέρες. Πάρε ιδέες από τις παρακάτω ιέρειες του στιλ και δημιούργησε αξέχαστα looks.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ