Follow us

Τα chic δώρα της Πρωτοχρονιάς από τη Longchamp

Επιλογές για δώρα με παριζιάνικη φινέτσα και διαχρονικό χαρακτήρα.

Longchamp Courtesy of Longchamp

Ο καλύτερος τρόπος για να ευχηθείτε "καλή χρονιά" σε αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι να τους προσφέρετε ένα δώρο. Αν μάλιστα αυτό εκτός από στιλ διαθέτει και πρακτικότητα, ο ενθουσιασμός είναι μεγαλύτερος και το δώρο σας θα είναι "παρών" με λειτουργικό τρόπο στην καθημερινότητα του προσώπου που έγινε αποδέκτης του. Για τις γυναίκες, ειδικά, αυτό το δώρο έχει συγκεκριμένο όνομα: τσάντες. Και η συλλογή που σας προσφέρει επιλογές για να ικανοποιήσετε απόλυτα τη γυναίκα στην οποία θα τις προσφέρετε, είναι μία και εξαιρετικά αγαπητή : η Longchamp.

Οι τσάντες της Longchamp που χρειάζεται κάθε ξεχωριστή γυναίκα

Πριν προχωρήσετε στην αγορά του δώρου σας, αναλογιστείτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του προσώπου για το οποίο προορίζεται. Μία γυναίκα με έντονη προσωπικότητα, που τής αρέσει να διασκεδάζει και να περνάει καλά, που φροντίζει και την τελευταία πινελιά στην εμφάνισή της, θα ενθουσιαστεί με τη Brioche, τη μοντέρνα τσάντα της Longchamp με το χαρακτηριστικό τετράγωνο κούμπωμα και τη συρόμενη μεταλλική αλυσίδα, που της επιτρέπει να τη φορέσει χιαστί ή στον ώμο. Η Brioche έρχεται σε εκδοχή bijou η οποία την κάνει ιδανική για party looks, αφού είναι καλυμμένη με αστραφτερές μαύρες πούλιες και σκούρο ασημί υλικό, ενώ ένα ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος κατασκευασμένο από καπιτονέ, μεταλλικό ασημί δέρμα προσφέρεται για εμφανίσεις που ξεκινάνε από το πρωί.

Τα chic δώρα της Πρωτοχρονιάς από τη Longchamp
Brioche Longchamp.

Σ' εκείνη τη γυναίκα που δίνει έμφαση την καριέρα της και τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ σε meeting, φροντίζοντας πάντα να είναι κομψή, η τσάντα Mailbox από τη Longchamp είναι το δώρο που θα την κάνει να νιώσει ευτυχισμένη που γνωρίζετε τόσο καλά τις ανάγκες της. Ενώ για εκείνη τη φίλη ή συνάδελφο που η μίνιμαλ, εκλεπτυσμένη κομψότητα είναι ζητούμενο στα καθημερινά της looks, μια τσάντα ώμου από τη σειρά Le Foulonné της Longchamp είναι αυτή που δεν θα αποχωρίζεται ποτέ!

Courtesy of Longchamp
Mailbox Longchamp.

Courtesy of Longchamp
Le Foulonné Longchamp.

Τέλος, για μια γυναίκα που λατρεύει το σοφιστικέ στιλ και την απλότητα, όπως αυτή αποτυπώνεται πάντα με επιτυχία στις εμφανίσεις των κομψών Παριζιάνων, αναζητήστε την τσάντα ώμου σε κροκό από την εμβληματική σειρά Roseau της Longchamp. Η XS εκδοχή της γίνεται το καλύτερο δώρο για να ολοκληρώσει τα chic απογευματινά και βραδινά της σύνολα.

Courtesy of Longchamp
Roseau Longchamp.

Le pliage, η αιώνια αγαπημένη

Οι iconic τσάντες της σειράς Le Pliage της Longchamp ανήκουν στα δώρα που κάθε γυναίκα, σε κάθε ηλικία της ζωής της, θα εκτιμήσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Η XS εκδοχή τους που θα βρείτε στις δερμάτινες Le Pliage Cuir, γίνεται η ιδανική πρόταση για τη μοντέρνα τσάντα που θα ολοκληρώσει βραδινές εμφανίσεις, ενώ μία τσάντα με το graphic μοτίβο από τη σειρά Le Pliage LGP, σε μέγεθος που να χωράει τα απαραίτητα, γίνεται η επιλογή για κάθε γυναίκα που αγαπά το statement στα looks της.

Courtesy of Longchamp
Le Pliage Cuir Longchamp.

Courtesy of Longchamp
Le Pliage LGP Longchamp.

Περισσότερα δώρα από τη Longchamp

Στις συλλογές της Longchamp εκτός από τις εμβληματικές τσάντες, θα βρείτε και υπέροχα αξεσουάρ που θα ικανοποιήσουν άριστα τα γούστα κάθε παραλήπτη των δώρων σας. Δερμάτινα πορτοφόλια, αλλά και μπρελόκ με τη διαχρονική φινέτσα της Longchamp, αλλά και με μια μοντέρνα φρεσκάδα που φέρνουν κάθε φορά τα νέα σχέδια, σας περιμένουν τα επιλέξετε και να τα προσφέρετε ως πρωτοχρονιάτικα δώρα.

Courtesy of Longchamp
Courtesy of Longchamp21

*Τις τσάντες και τα αξεσουάρ της Longchamp θα ανακαλύψετε στο www.digalakis.com/longchamp, στην boutique Longchamp, καθώς και στα καταστήματα Digalakis.

Boutique Longchamp: Βουκουρεστίου 6

Digalakis Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 5A

Digalakis Kηφισιά: Παναγίτσας 6

Digalakis Λευκωσία: Κουμανούδη 1Α

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 00 88 000

Πηγή Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ