Follow us

Βρήκαμε τις πιο κομψές και άνετες μπαλαρίνες που θα αντικαταστήσουν τα τακούνια

Οι μπαλαρίνες κάνουν κάθε σου βήμα πιο ανάλαφρο, ενώ προσφέρουν πολλούς πόντους κομψότητας.

Βρήκαμε τις πιο κομψές και άνετες μπαλαρίνες που θα αντικαταστήσουν τα τακούνια Splash/Ideal Images

Μετά από δύο -ή και περισσότερες- εβδομάδες ζώντας και αναπνέοντας πάνω σε ψηλοτάκουνα ίσως ήρθε η ώρα για ένα διάλειμμα. Ένα μικρό break από τις μυτερές γόβες, τα kitten heels, τις ψηλές μπότες αλλά και τα platform heels είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε μετά την εορταστική περίοδο γυρνώντας στους κανονικούς ρυθμούς. Άλλωστε, θέλουμε να περπατήσουμε στο νέο έτος με άνεση χωρίς, ωστόσο, να θυσιάζουμε το στιλ και την κομψότητα μας. Για αυτό, λοιπόν, και ξεχυθήκαμε στην αγορά, αναζητώντας τα παπούτσια, που θα κάνουν κάθε περπάτημα μας πιο ανάλαφρο και κομψό, πιο σαγηνευτικό σαν εκείνο της χαρισματικής μπαλαρίνας. Πιο συγκεκριμένα, τα παπούτσια του χορού της είναι αυτά που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις τηςαναζήτησής μας. Ο λόγος για τα ballet flats, δηλαδή τις φλατ μπαλαρίνες, που λατρεύονται περισσότερο από κάθε άλλο υπόδημα από τις πιο κομψές γυναίκες του κόσμου, τις Γαλλίδες.

Loading...

Οι μπαλαρίνες που θα σε πείσουν να βάλεις στην άκρη τα άβολα παπούτσια

Εδώ και καιρό τα loafers με την τρακτερωτή σόλα είναι αυτά, που απασχολούν τις τάσεις στο street style αλλά και τις περισσότερες fashionistas. Παρ' όλα αυτά, ο edgy χαρακτήρας τους σε συνδυασμό με την τρακτερωτή σόλα δεν ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Κάποια μπορεί να θέλει ένα πιο λεπτό σχέδιο, κάτι που να ταιριάζει περισσότερο σε ένα διαχρονικό στιλ. Οι μπαλαρίνες, λοιπόν, είναι οι ιδανικές για αυτά τα looks. Plus, έχουν τη ψήφο εμπιστοσύνης των Γαλλίδων, οι οποίες τις φορούν όλο τον χρόνο συνδυάζοντας τες με κάθε τους σύνολο: Από εκείνο του γραφείου μέχρι το outfit για τη βραδινή έξοδο. Η άνεση, άλλωστε, είναι βασική για τα French Girls.

Loading...

Έχοντας την έγκριση τους ψάξαμε να βρούμε τα σχέδια που θα σε πείσουν να προσθέσεις τις μπαλαρίνες τόσο στη συλλογή των υποδημάτων σου όσο και στις καθημερινές εμφανίσεις.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να βρεις τα δικά σου ιδανικά ballet flats.

Μαλαρίνες με φιόγκο, Tsakiris Mallas

Σουέντ μπαλαρίνες με αγκράφα, Nak

Μπαλαρίνες με logo και μεταλλική λεπτομέρεια, Michael Kors

Μπαλαρίνες με διχρωμία, Marks & Spencer

Σατινέ μπαλαρίνες με αγκράφα, e-papoutsia

Μυτερές σουέντ μπαλαρίνες, Kalogirou

Μπαλαρίνες με λουριά, Fratelli Petridi

Μπαλαρίνες με φιόγκο, Haralas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ