Follow us

5 κομμάτια που αξίζει να αγοράσεις τώρα και θα φοράς όλο το 2022

Όλα τα κομμάτια που χρειάζεται να έχει μία fashionista στη γκαρνταρόμπα της για τη νέα χρονιά.

street style Pixel Formula

Η νέα χρονιά μόλις έχει ξεκινήσει και έχουμε ξεκινήσει να οραματιζόμαστε όλους τους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε τους επόμενους μήνες. Εάν ανήκεις στην κατηγορία των fashion lovers -όπως και εμείς-, η εξέλιξη κι αναβάθμιση του στιλ σου είναι σίγουρα ένα από τα new year's resolutions. Απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχεις τον στόχο σου είναι αφενός να ενημερωθείς για τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας για τη σεζόν και αφετέρου να επενδύσεις στα κομμάτια που θα ευχαριστηθείς να φοράς όλο το 2022.

Διαβάστε Επίσης

Για να σε βοηθήσουμε να δημιουργήσεις τη shopping list σου, συγκεντρώσαμε πέντε items που αξίζει να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου.

- Το shearling πανωφόρι

Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες outerwear τάσεις της μόδας για τον φετινό χειμώνα. Το πανωφόρι με shearling επένδυση θα αποδειχθεί ο καλύτερος φίλος για τον χειμώνα και τη χαμηλή θερμοκρασία. Ακολουθώντας τα αγαπημένα looks των fashion influencers, το shearling πανωφόρι ταιριάζει με τα πάντα. Με φούστες και φορέματα, τζιν παντελόνια και ολόσωμες φόρμες, ώστε να μη σε απασχολεί ιδιαίτερα το styling που θα κάνεις.

Loading...

- Η απόχρωση Very-Peri

Λίγες ημέρες πριν το τέλος του 2021, το Pantone Institute ανακοίνωσε πως η απόχρωση Very-Peri ως την απόχρωση του 2022. Για πρώτη φορά μάλιστα, το Pantone δημιούργησε ένα ολοκαίνουργιο χρώμα. Πρόκειται για το έντονο μπλε της μυρτιάς με ένα βιολετί-κόκκινο υποτόνο, το Very Peri ή PANTONE® 17-3938 που συμβολίζει τις αλλαγές που συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στον πλανήτη λόγω της απομόνωσης και του lockdown που προκάλεσε η πανδημία του ιού Covid-19.

Το χρώμα λοιπόν συμβολίζει την ελπίδα και σίγουρα αξίζει να το προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα του 2022. Ένα πουκάμισο ή ένα παντελόνι, ένα πανωφόρι ή ένα κοστούμι, αλλά και τα αξεσουάρ όπως οι τσάντες, τα παπούτσια και τα μαντήλια θα αναβαθμίσουν το ντύσιμο σου με έναν up to date τρόπο.

Loading...

- Το δερμάτινο παντελόνι

Ήδη από το 2021 και ακόμα περισσότερο το 2022, το leather trend έχει την τιμητική τους. Τα κλασικά πανωφόρια, παντελόνια, πουκάμισα, ολόσωμες φόρμες που έχουμε στη συλλογή μας αντικαταστάθηκαν από τη δερμάτινη εκδοχή τους, αναβαθμίζοντας ακόμα και τα πιο basic σύνολα.

Εάν αναρωτιέσαι ποιο είναι το must have κομμάτι που σίγουρα αξίζει να έχεις στη συλλογή σου, αυτό είναι το δερμάτινο παντελόνι. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι τα after office drinks με τις φίλες σου και από τη βραδινή έξοδο μέχρι κάποιο επίσημο κάλεσμα, ένα δερμάτινο παντελόνι σε αποχρώσεις όπως το καφέ, το μαύρο ή ακόμα και σε ποιο ιδιαίτερα χρώματα όπως το μπορντό θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τις πιο chic εμφανίσεις.

Loading...

- Το cropped puffer μπουφάν

Μία εξίσου αξιόλογη αγορά που μπορείς να κάνεις το 2022 είναι το puffer μπουφάν. Ζεστό και πρακτικό, μπορείς να το φορέσεις κάθε στιγμή της ημέρας με κάθε σου σύνολο. Φέτος όμως, σού προτείνουμε να επενδύσεις στην cropped εκδοχή του, που είναι πιο φρέσκια και κομψή.

Loading...

- Το λευκό κοστούμι

Η περίοδος που το κοστούμι ήταν αποκλειστικό προνόμιο της ανδρικής γκαρνταρόμπας έχει περάσει ανεπιστρεπτί και πλέον αυτό το τόσο κομψό co-ord θεωρείται ως ένα από τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας που μπορεί να φορεθεί κάθε στιγμή και σε κάθε περίσταση.

Τη νέα χρονιά όμως, αξίζει να επενδύσεις σε ένα λευκό κοστούμι, το οποίο θα κάνει update στο ντύσιμο σου. Είναι εξίσου πρακτικό με το κλασικό μαύρο, μπορείς να το αναβαθμίσεις με χρωματιστά και statement αξεσουάρ, ενώ είναι ιδανικό για όλες τις εποχές.

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ