Follow us

5 συμβουλές για να καλωσορίσεις το 2022 με ανανεωμένο στιλ

Οι μοναδικές στιλιστικές συμβουλές που χρειάζεται να γνωρίζεις.

street style Pixel Formula

Το 2022 είναι επιτέλους εδώ και ως καλά ενημερωμένες fashionistas επιθυμούμε να το υποδεχτούμε με ανανεωμένο στιλ. Εκτός από τις αγορές και τις τάσεις της μόδας, υπάρχουν κάποιες χρήσιμες στιλιστικές συμβουλές που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας.

#1

Η βασικότερη στιλιστική συμβουλή για το 2022 είναι πως δεν υπάρχει καμία στιλιστική συμβουλή. Φέτος, ενημερώσου για τις τάσεις της μόδας, επέλεξε ποιες ταιριάζουν στο προσωπικό σου στιλ και φόρεσε αποκλειστικά ό,τι σου αρέσει και σού φτιάχνει τη διάθεση. Να θυμάσαι πάντα πως το ντύσιμο σου έχει ως στόχο να σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση κάθε στιγμή, σε κάθε περίπτωση.

Loading...

#2

Ένα από τα στιλιστικά μαθήματα που λάβαμε κατά τη διάρκεια της καραντίνας είναι πως η άνεση μπορεί να συμβαδίσει άψογα με την κομψότητα. Συνεπώς, τη νέα χρονιά κάνε μία πολύ καλή εκκαθάριση στη γκαρνταρόμπα σου, αποχωρίσου όλα τα ρούχα που δεν είναι στο νούμερο σου, δεν σε κάνουν να νιώθεις άνετα ή έχουν φθορές και κράτησε μόνο εκείνα που φοράς συχνά και σε κάνουν να νιώθεις άνετα όσες ώρες κι αν βρίσκεσαι εκτός σπιτιού.

Loading...

#3

Εξίσου σημαντικό είναι να βγεις από το comfort zone σου. Το 2022 δηλαδή, δοκίμασε κάποιον συνδυασμό που δεν έχεις δοκιμάσει μέχρι σήμερα, πειραματίσου με mix and match σύνολα και γενικώς προσέγγισε το styling με έναν πιο fun τρόπο.

#4

Δώσε την απαραίτητη προσοχή στα αξεσουάρ. Τσάντες, παπούτσια, μαντήλια και κοσμήματα αναλαμβάνουν να ομορφύνουν κάθε εμφάνιση σου, casual ή formal. Ακόμα κι αν φορέσεις κάποιο basic σύνολο, μπορείς να το αναβαθμίσεις με ένα ξεχωριστό αξεσουάρ.

Loading...

#5

Πρόσθεσε περισσότερο χρώμα στο ντύσιμο σου. Τα bold αλλά και τα pastel χρώματα έχουν την ικανότητα να σου φτιάχνουν αυτομάτως τη διάθεση, ενώ ένα σύνολο βασισμένο σε τουλάχιστον μία έντονη απόχρωση τείνει να δείχνει πιο περιποιημένο και προσεγμένο. Το 2022 άλλωστε, τα έντονα χρώματα έχουν την τιμητική τους και εσύ αξίζει να τα προσθέσεις στη ντύσιμο σου.

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ