Follow us

Μπακοδήμου, Σταυροπούλου, Στικούδη, Βανδή | Οι λαμπερές εμφανίσεις στον τελικό του J2US

Ο τελικός του μουσικού διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο, 1η Ιανουαρίου.

j2us_gr Instagram @j2us_gr

Με τον πιο λαμπερό και διασκεδαστικό τρόπο υποδέχτηκαν το νέο έτος οι συμμετέχοντες και οι fans του μουσικού reality, Just the 2 of Us. Το βράδυ του Σαββάτου, ανήμερα της πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκε ο τελικός του διαγωνισμού με τρία ζευγάρια να διαγωνίζονται για τη νίκη.

Η Κατερίνα Λιόλιου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τον Stan και ο Μαρίνος Κόνσολος με την Ελένη Δήμου διαγωνίστηκαν για τη νίκη με τις πρώτες να καταφέρνουν να κερδίσουν το τρόπαιο.

Εκτός από τις ερμηνείες των διαγωνιζόμενων, εξίσου εντυπωσιακά ήταν και τα looks που φόρεσαν οι κυρίες της κριτικής επιτροπής, αλλά και η Κατερίνα Στικούδη που κάλυπτε το backstage. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Σταυροπούλου εμφανίστηκε στο Just the 2 of Us με ένα maxi, κόκκινο φόρεμα, άκρως γιορτινό και η Μαρία Μπακοδήμου φόρεσε ένα mini party dress με στρας και πούπουλα. Η Κατερίνα Στικούδη επέλεξε ένα maxi φόρεμα σε παγιέτες σε σκούρο κόκκινο, ενώ η Δέσποινα Βανδή που εμφανιζόταν μέσω Skype από το σπίτι της φόρεσε ένα μακρύ φόρεμα με παγιέτες και πούπουλα.

Δέσποινα Βανδή

Loading...

Κατερίνα Στικούδη

@stikouditok

Καλή χρονιά με τελικό Just The Two Of Us! Πααααάμε! #foryoupage #StikoudiTok #xyzbca #foryou

♬ All In - DJ Stephan & Katerina Stikoudi & Lil PoP

Μαρία Μπακοδήμου

Loading...

Βίκυ Σταυροπούλου

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ