Follow us

Κομψή από το πρωί μέχρι το βράδυ | Η Χριστίνα Μπόμπα δημιούργησε τον ιδανικό συνδυασμό

Το one piece που λατρεύουν οι fashionistas.

xristina mpompa NDP Photo Agency

Είναι το one piece που κάθε γυναίκα αξίζει να έχει στη συλλογή της. Συνδυάζει άνεση και κομψότητα, ενώ είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις. Ο βασικότερος λόγος όμως για τον οποίον το έχουν ξεχωρίσει οι fashionistas είναι πως δεν απαιτεί ιδιαίτερο styling και δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ο λόγος για την ολόσωμη φόρμα, η οποία είναι ένα από τα κομμάτια που μπορούν να κάνουν το καθημερινό ντύσιμο σου πιο εύκολο και πρακτικό. Από το πρωί στο γραφείο με loafers ή στις χαλαρές εξόδους σου στην πόλη με sneakers μέχρι τη βραδινή έξοδο με τις αγαπημένες σου ψηλοτάκουνες γόβες, η ολόσωμη φόρμα μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε διαφορετικές περιστάσεις.

Διαβάστε Επίσης

Τη στιλιστική της αξία μας υπενθύμισε η Χριστίνα Μπόμπα με την πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση της στην εκπομπή του Ant1 "Το Πρωινό". Η επιχειρηματίας και influencer δημιούργησε ένα πολύ κομψό σύνολο, συνδυάζοντας μία ολόσωμη, μακρυμάνικη μπλούζα σε χακί απόχρωση με μοβ, ψηλοτάκουνες γόβες. Πρόσθεσε την απαραίτητη λάμψη στο look της με statement σκουλαρίκια.

Styling Tips

Οι ολόσωμες φόρμες είναι ιδανικές για κάθε εποχή του χρόνου. Συγκεκριμένα τον χειμώνα όμως, μπορείς εύκολα να κάνεις layering ώστε να αντιμετωπίσεις με στιλ το κρύο. Φόρεσε μέσα από την ολόσωμη φόρμα πουκάμισο ή ακόμα και μπλούζα ζιβάγκο, ενώ μπορείς να προσθέσεις ένα πουλόβερ, δίνοντας της το εφέ του παντελονιού.
ε κάθε περίπτωση, η ολόσωμη φόρμα είναι ιδανική για εσένα που είσαι πολλές ώρες εκτός σπιτιού και θέλεις να είσαι κομψή χωρίς να χρειαστεί να επιστρέψεις στο σπίτι για να αλλάξεις το σύνολο σου. Μπορείς απλά να αλλάξεις τα παπούτσια ή να προσθέσεις ένα εντυπωσιακό κόσμημα ώστε να μετατρέψεις ένα look από πρωινό σε βραδινό.

Το look της Χριστίνας Μπόμπα

Loading...
Loading...

Get the Look

Μακρυμάνκη μπλούζα Mi-Ro

Γόβες Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ