Follow us

Take or Toss | Ποια κομμάτια αξίζει να κρατήσεις και ποια να αποχωριστείς για να εξελίξεις το στιλ σου

Έξι εύκολες κινήσεις που θα κάνουν τη διαφορά στο ντύσιμο σου.

street style Pixel Formula

Θα συμφωνήσουμε πως η αναζήτηση του στιλ δεν είναι μία εύκολη διαδικασία. Απαιτεί χρόνο και δοκιμές από μέρους μας ώστε να καταλήξουμε στις γραμμές, τις αποχρώσεις και το ύφος των ρούχων που ταιριάζουν περισσότερο στο lifestyle, την προσωπικότητα και τη σιλουέτα μας. Ωστόσο, πρόκειται για ένα μαγικό ταξίδι που μας κάνει να νιώθουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Ακόμα κι αν γνωρίζουμε όμως τι μας αρέσει και τι όχι, κάθε σεζόν αξίζει να ρίχνουμε μία ματιά στις τάσεις της μόδας και να επιλέγουμε προσεκτικά εκείνες που μπορεί να μας ταιριάζουν. Κάπως έτσι, το ντύσιμο, αλλά και εμείς οι ίδιες εξελισσόμαστε περισσότερο.

Διαβάστε Επίσης

Έχοντας μόλις υποδεχτεί το 2022, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να ανανεώσουμε το ντύσιμο μας, να αποχωριστούμε κάποια ρούχα ή αξεσουάρ και να τα αντικαταστήσουμε με κάποια άλλα που θα κάνουν τη διαφορά στο στιλ μας.

Τι έχουμε να σου προτείνουμε;

Σταμάτα να φοράς... χειμερινά καπέλα

Ξεκίνα να φοράς... αξεσουάρ μαλλιών

Εκτός από τα κοσμήματα, τα μαντήλια, τις τσάντες και τα παπούτσια, ένα είδος αξεσουάρ που μπορεί επίσης να αναβαθμίσει μία εμφάνιση είναι τα αξεσουάρ μαλλιών. Ένα headband, μερικά τσιμπιδάκια ή ένας φιόγκος θα κάνουν στη στιγμή το σύνολο σου πιο ενδιαφέρον και κομψό χωρίς να έχεις περάσει ώρες μπροστά στον καθρέφτη.

Loading...

Σταμάτα να φοράς... καλσόν

Ξεκίνα να φοράς... Midi και maxi γραμμές με μπότες

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που δεν συμπαθούν ιδιαίτερα τα καλσόν, τα νέα είναι πολύ ευχάριστα. Οι fashion experts σού προτείνουν να προσθέσεις στη συλλογή σου φορέματα και φούστες σε midi ή maxi μήκος και να τα συνδυάσεις με μπότες. Με αυτό τον τρόπο, προστατεύεσαι από το κρύο και το αποτέλεσμα είναι πολύ chic.

Loading...

Σταμάτα να φοράς... puffer jackets

Ξεκίνα να φοράς... καμπαρντίνα

Εάν θέλεις να κάνεις τα σύνολα σου να αποπνέουν μία πολυτελή κομψότητα, άφησε για λίγο στη ντουλάπα τα puffer μπουφάν, τα οποία αγαπάμε, αλλά είναι ιδανικά για πιο casual περιστάσεις, και προτίμησε τις καμπαρντίνες. Ειδικά φέτος τον χειμώνα που οι καμπαρντίνες έχουν την τιμητική τους, μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία από σχέδια, αποχρώσεις και στιλ ώστε να επιλέξεις την αγαπημένη σου. Εμείς σου προτείνουμε να προσθέσεις σίγουρα στη συλλογή σου μία καμπαρντίνα με δερμάτινο εφέ που θα κάνει τα σύνολα σου να αποπνέουν δυναμισμό.

Loading...

Σταμάτα να φοράς... μόνο μαύρο

Ξεκίνα να φοράς... περισσότερο χρώμα

Φέτος τον χειμώνα, οι τάσεις της μόδας προτείνουν τα έντονα χρώματα ως το color trend. Αποχρώσεις όπως το πράσινο, το μοβ, το κόκκινο και το μπλε συνδυάζονται πιο εύκολα από ό,τι πιστεύεις και πρόκειται να έχουν άμεσα θετική επίδραση στη διάθεση σου. Σε περίπτωση που διστάζεις να φορέσεις bold χρώματα, μπορείς να κάνεις πειραματισμούς στο styling σου με τα pastels.

Loading...

Σταμάτα να φοράς... σκουρόχρωμα τζιν παντελόνια

Ξεκίνα να φοράς... παντελόνια σε γήινες αποχρώσεις

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το τζιν παντελόνι έχει μία μόνιμη και σταθερή θέση στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Ωστόσο, κατά καιρούς αξίζει να κάνεις ένα μικρό pause και να δοκιμάζεις κάτι διαφορετικό. Φέτος τον χειμώνα, αξίζει να στρέψεις την προσοχή σου στις γήινες αποχρώσεις όπως το εκρού και να επενδύσεις σε παντελόνια με αυτό το χρώμα. Συνδυάζονται με τα πάντα, είναι μία πολύ κομψή και μη αναμενόμενη επιλογή που θα ευχαριστηθείς.

Loading...

Σταμάτα να φοράς... μόνο μαύρα παπούτσια

Ξεκίνα να φοράς... παπούτσια σε αποχρώσεις όπως το λευκό και το off white

Σίγουρα, τα μαύρα μποτάκια είναι η πρώτη αγορά που κάνεις το φθινόπωρο, το ζευγάρι παπουτσιών που σου έρχεται πρώτο στο νου επειδή ταιριάζει με τα πάντα και εκείνο που δεν αποχωρίζεσαι από την καθημερινότητα σου. Και εμείς συμφωνούμε μαζί σου. Ωστόσο, τα μαύρα μποτάκια δεν είναι τα μοναδικά που συνδυάζουν όλα τα παραπάνω. Την τρέχουσα σεζόν, τα παπούτσια που έχουν κλέψει την καρδιά των fashionstas είναι τα μποτάκια σε λευκό ή off white χρώμα που είναι εξίσου πρακτικά και κομψά.

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ