Follow us

Πώς θα ντυθείς σαν fashion influencer χωρίς να περάσεις ώρες μπροστά στον καθρέφτη

Τα αγαπημένα μυστικά μόδας των fashionistas.

Brittany Xavier Splash News / Ideal Image

Εάν αναζητήσεις στο Google τον όρο "στιλιστικές συμβουλές”, τα αποτελέσματα που θα εμφανιστούν μπροστά σου θα είναι εκατομμύρια. Ο κόσμος του ίντερνετ έχει την απάντηση για τα πάντα, ενώ οι influencers της μόδας βρίσκουν πάντα τρόπο να μας εμπνεύσουν με το στιλ τους μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media.

Τα styling tips που προτιμούν όμως οι περισσότερες γυναίκες είναι εκείνα που τις βοηθούν να δημιουργήσουν προσεγμένα σύνολα στην καθημερινότητα τους, χωρίς να χρειαστεί να περάσουν ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να σκεφτούν έναν συνδυασμό.

Κάνοντας μερικά clicks στα Instagram προφίλ των αγαπημένων μας fashionistas, παρακάτω συγκεντρώσαμε πέντε στιλιστικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το στιλ σου πιο ξεχωριστό και προσεγμένο.

1. Φόρεσε χρωματιστό παλτό

Είτε είσαι fan του minimal στιλ είτε όχι, ένα πανωφόρι σε έντονο χρώμα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να δεις το ντύσιμο σου να αλλάζει και να εξελίσσεται. Το έντονο χρώμα κλέβει πάντα τις εντυπώσεις και κάνει ένα σύνολο πιο ξεχωριστό χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Loading...

2. Αντικατέστησε το μαύρο με καφέ

Σίγουρα, το μαύρο έχει μία πολύ ιδιαίτερη θέση στη ντουλάπα και την καρδιά μας, αφού είναι το χρώμα που ταιριάζει με τα πάντα και αποπνέει κομψότητα. Ωστόσο, ένας άξιος αντικαταστάτης του είναι και το καφέ. Φέτος τον χειμώνα, μάλιστα, οι γήινες αποχρώσεις είναι στις must επιλογές των fashion experts, αφού συνδυάζονται εξίσου εύκολα με το μαύρο και είναι συνώνυμο της φινέτσας.

Loading...

3. Πρόσθεσε ένα statement αξεσουάρ

Όσο απλό κι αν είναι το σύνολο σου, ένα statement αξεσουάρ θα το αναβαθμίσει στη στιγμή. Ένα εντυπωσιακό ζευγάρι μπότες ή μία τσάντα σε γεωμετρικό σχήμα και έντονο χρώμα, θα το κάνουν να δείχνει πιο προσεγμένο χωρίς να χρειαστεί να καταναλώσεις πολύ χρόνο.

Loading...

4. Συνδύασε τα φορέματα με blazer

Μία τόσο απλή κίνηση που μπορεί όμως να μεταμορφώσει αμέσως μία εμφάνιση. Το blazer που είναι ο ορισμός του power dressing και το φόρεμα που είναι συνώνυμο της θηλυκότητας δημιουργούν την τέλεια αντίθεση και κατ' επέκταση ένα πολύ σικ αποτέλεσμα. Επίσης, τα σακάκια κάνουν πάντα μία εμφάνιση να δείχνει πιο προσεγμένη, ακόμα κι αν τα φορέσεις με το αγαπημένο σου τζιν. Συνεπώς, να τα προτιμάς.

Loading...

5. Επένδυσε σε ένα λευκό κοστούμι

Από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο και από το κυριακάτικο brunch με τις φίλες σου μέχρι το ραντεβού με τον αγαπημένο σου, ένα λευκό κοστούμι μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε πιθανή περίσταση και να σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Μπορείς να το φορέσεις με sneakers, loafers, μπότες ή γόβες και να δημιουργήσεις ένα πολύ προσεγμένο σύνολο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ