Follow us

Εάν θέλεις να κάνεις μόνο μία αγορά στις εκπτώσεις, αυτό το Mango παλτό είναι ιδανική επιλογή

Η έξυπνη αγορά που αξίζει να κάνεις αυτή την περίοδο.

street style Pixel Formula

Οι χειμερινές εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει επισήμως και πρόκειται να διαρκέσουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει πως για παραπάνω από έναν μήνα θα έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου με τα κομμάτια που λείπουν από αυτή και συνεπώς να εξελίξεις το στιλ σου.

Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να μην χρειάζεται να κάνεις κάποια αγορά και να έχεις στη διάθεση σου μία καλά ενημερωμένη και ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση όμως, υπάρχει μία προσθήκη που σίγουρα αξίζει να κάνεις στη συλλογή σου, αφού θα ευχαριστηθείς να φοράς την περίοδο του χειμώνα.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα στιλ πανωφοριού που βρίσκεται στην κορυφή των χειμερινών τάσεων και είναι ιδανικό ακόμα και για τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Ο λόγος για το πανωφόρι με shearling επένδυση, το οποίο έχει καταφέρει ήδη να αποσπάσει την προσοχή των fashionistas.

Loading...

Κάνοντας τη δική μας έρευνα, από το section με τις εκπτώσεις στο Mango, ανακαλύψαμε ένα παλτό με shearling επένδυση που είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι φέτος τον χειμώνα. Λόγω της μπεζ απόχρωσης του μπορείς να το φορέσεις με τα πάντα, ενώ μπορείς να το προσαρμόσεις σε διάφορες περιστάσεις. Εξίσου σημαντικό είναι πως ταιριάζει τόσο με παντελόνια όσο και με φούστες και φορέματα, ώστε να το φοράς χωρίς να σε απασχολεί το σύνολο σου.

Η must αγορά του χειμώνα

Παλτό oversize πρόβατο Mango
Παλτό oversize πρόβατο Mango

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ