Τα σύνολα που θα φορέσουμε τον Ιανουάριο όταν έχουμε πλέον βαρεθεί τη χειμερινή γκαρνταρόμπα μας

Τα looks που θα σου δώσουν κάθε αφορμή για να ντυθείς. Εμπιστεύσου μας!

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Το ντύσιμο κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου μπορεί να είναι κάπως... δύσκολο. Πρόκειται για τον πρώτο μήνα του έτους αλλά και τον δεύτερο του χειμώνα. Παράλληλα, αποτελεί και τη μέση της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας και συνάμα τον κορεσμό της στιλιστικής μας έμπνευσης. Με λίγα λόγια, έχουμε χάσει τη διάθεση μας να ντυθούμε, ενώ περνάμε πολλές ώρες μπροστά από την χειμερινή γκαρνταρόμπα μας ψάχνοντας μάταια το κατάλληλο σύνολο.

Από τη μία αναζητούμε τα ρούχα και τα αξεσουάρ, που θα μας προσφέρουν τη μέγιστη ζεστασιά, καθώς η θερμοκρασία παραμένει σε άκρως χαμηλά επίπεδα. Από την άλλη, δεν θέλουμε να φορέσουμε τα ίδια σύνολα τη νέα χρονιά, αφού στόχος μας είναι να κάνουμε μία δυναμική και φρέσκια αρχή το 2022. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως θα βάλουμε στην άκρη όσα ρούχα έχουμε ήδη, για να επενδύσουμε σε μία εντελώς νέα γκαρνταρόμπα. Δεν είναι βιώσιμο ούτε και εφικτό. Πώς αντιμετωπίζουμε τότε στιλιστικά τον Ιανουάριο;

Στις γκαρνταρόμπες των ενημερωμένων fashionistas | Τα χειμερινά σύνολα που θα φορέσουμε με χαρά όλο τον Ιανουάριο

Ξεχυθήκαμε σε μία πολύωρη αναζήτηση για τα κατάλληλα looks, που θα μας δώσουν όσα αναζητάμε, χωρίς να σπαταλήσουμε άλλα χρήματα. Οι λογαριασμοί των πιο διάσημων και ενημερωμένων fashionistas στο Instagram κατάφεραν να μας καλύψουν πλήρως, ενώ μας πρόσφεραν τις στιλιστικές προτάσεις για να αξιοποιήσουμε όλα τα κομμάτια της συλλογής μας. Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε ένα σύνολο για κάθε περίσταση και αισθητική.

Αν ψάχνεις, πως θα αναβαθμίσεις τις φόρμες σου, πως θα δημιουργήσεις cool μινιμαλιστικά σύνολα, πως θα κάνεις πιο ενδιαφέροντα τα πουλόβερ και το λευκό πουκάμισο και πως θα αξιοποιήσεις στο μέγιστο τις μπότες αλλά και τα αξεσουάρ σου τότε συνέχισε να σκρολάρεις.