Follow us

Πώς φορούν τη μίνι φούστα οι Γαλλίδες fashionistas τον χειμώνα

Η μίνι φούστα είναι ένα από τα κομμάτια που αγαπούν ιδιαίτερα οι Γαλλίδες.

street style Splash News / Ideal Image

Το στιλ και η αισθητική των Γαλλίδων έχει γίνει χιλιάδες φορές αντικείμενο μελέτης από δημοσιογράφους μόδας, στιλίστες, σχεδιαστές. Η ανεπιτήδευτη κομψότητα τους και η φινέτσα που μοιάζει να βρίσκεται στο DNA τους, τους έχει χαρίσει τον τίτλο των πιο κομψών γυναικών της Ευρώπης, ενώ συχνά το ντύσιμο τους γίνεται πηγή έμπνευσης για πολλές από εμάς.

Αυτό που κάνει το στιλ τους τόσο μοναδικό είναι αφενός πως δεν ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε πως συχνά τις δημιουργούν οι ίδιες. Εξίσου σημαντικό είναι πως γνωρίζουν πως να αναδείξουν τη θηλυκότητα και το sexiness τους χωρίς να φτάνουν στην υπερβολή. Ένα από τα κομμάτια που δεν λείπει ποτέ από τη γκαρνταρόμπα τους είναι η μίνι φούστα, η οποία συνδυάζει τόσο girly vibes όσο και θηλυκότητα. Πώς τη φορούν όμως τον χειμώνα;

Διαβάστε Επίσης

Στόχος για μία κομψή εμφάνιση είναι να υπάρχει ισορροπία στο τελικό αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει πως εφόσον μία Γαλλίδα επιλέξει να φορέσει μία κοντή φούστα, η οποία θα αναδείξει τα πόδια της, θα προτιμήσει να κρατήσει σε ουδέτερους τόνους το υπόλοιπο σύνολο της. Για ένα χειμερινό look, για παράδειγμα, θα συνδύαζε τη φούστα της με μαύρο οπάκ καλσόν, πουκάμισο ή μπλούζα ζιβάγκο και knee length μπότες που είναι άκρως κολακευτικές. Ένα μακρύ παλτό και μία τσάντα ώμου είναι οι τελικές πινελιές που θα κάνουν το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Οι μίνι φούστες μάλιστα πρόκειται να μας απασχολήσουν πολύ και την επόμενη σεζόν. Συγκεκριμένα, οίκοι μόδας όπως οι Dior, Prada, Miu Miu και The Attico συμπεριέλαβαν τις κοντές φούστες στις SS22 συλλογές τους, κάνοντας μας να ανυπομονούμε για να τις φορέσουμε.

Get the Style

Loading...

Οι πιο chic μίνι φούστες για τον χειμώνα

Μίνι πλεκτή φούστα Stradivarius

Μινι φούστα tweed Lynne

Καρό φούστα paperbag Toi & Moi

Μπουκλέ φούστα H&M

Mini φούστα με σατέν όψη Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ